Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona2111

Ratujcie !!! Moje włosy!!!!:(

Polecane posty

Gość ilona2111

miałam włosy do talii... z racji tego, że nie ufam fryzjerom co do podcinania włosów (zawsze 7 cm zamiast 2 np) poszłam do kuzyni!!! Poprosiłam o 2 cm a obcieła mi jak fryzjer!!!!!!!!!!! A mówiłam i prosiłam chyba na zlosc mi zrobila!!!!!!!!!!!!!! Teraz mam włosy za ramiona lekko az mnie serce boli, zapuszczałam rok a teraz znów ?!!!!!!!!!!! jestem załamana, w dodatku chłopak się wkur... na mnie jednym słowem tak jakby to moja wina była!!! Pomocy jak przyspieszyc ich wzrost??? Jestem zszokowana, placzę od 4 godzin, o niczym innym nie mysle, wlosy to dla mnie wszystko, teraz wygladam ohydnie!!!!!!!!!!!! Błagam dziewczyny, pomozcie jak mam przyspieszyc ich wzrost...????? moze to smieszne ale ja tak bardzo placze za nimi, aż serce mnie ściska :(((( pomózcie ;(

Gość aosjdk
Wpółczuję...głupoty:)

Gość ilona2111
prosze o odpowiedzi normalne!!!!!!!! darujcie krytyke dla was moze to nic nie znaczyc ale dla kogos wszystko!!!!

kup odżywke henna wax najlepiej zamow przez alegro albo kup w aptece takie białe opakowanie z brązowymi napisami stosuj maseczke 2x w tygodniu naprawde dziala mi włosy urosły o 15 cm w niecały miesiąc byłam w szoku ale ja mam zdrowe wlosy niezniszczone może dlatego taki byl efekt w każdym razie działa te maseczke stosują ludzie po chemioterapi by włosy szybciej odrosly na pewno ci pomoże

Gość to tylko wlosy
a nie reka!!!!!!

Gość laaaaaaaaas12
jak dla ciebie wlosy sa tak wazne to co byloby gdybys je stracila np ratujac swoje zycie chemioterapia przy raku...chyba bys wolala zdechnac na raka nizli katowac sie chemia zeby wylysiec :-O

Gość 15 cm w miesiac? - błagam....
jest mnostwo sposobów na przyspieszenie wzrostu włosów - tabletki (np. Calcium pantothenikum , belissa itp.) - wcierki (kozieradka, radical, jantar, joanna rzepa) - oleje (khadi, łopianowy z czerwoną papryką i inne) - herbatka z pokrzywy, skrzypu, pite regularnie, także drożdże - maseczki (wax) http://www.anwen.pl/2012/03/przyspieszanie-porostu-w-piguce.html

Gość moja curunia rurza
nie panikuj, rok to nie tak dlugo znowu....tez mam dlugie wlosy i mi zawsze maz obcina, tylko jemu ufam ze nie obetnie mi za duzo

Gość ilona2111
dziewczyny ja nie jestem jakas nienormalna, ale po prostu prawda taka jest ze zapuszczalam wlosy dla niego... dla chlopaka.... mialam zniszczone, lamia mi sie i rozdwajaja bardzo wiec chcialam podciac a niestety mam teraz wlosy jak dawniej :( moj chlopak uwielbia dlugie wlosy, jest zly na mnie .... ja musze miec dlugie wlosy.... a czy ten WAX nie zaszkodzi w zaden sposob??? Nie rozjasnia??? I za ile mozna go zdobyc?????

Gość rosmmannowwa
rozumiem ,że kochałas swoje włosy,ale ciesz się,ze nie dałaś tej kuzynce pofarbować tych włosów bo by ci zniszczyła, ale na szczęscie skończyło się tylko tak

Gość dsdffdsfd
jezu dziewczyno.... umiesz używać google.pl ??? ceny nie potrafisz sprawdzic i mała porada odnośnie tej maseczki, na allegro taniej niz w aptece

Gość ilona2111
ahhh potrafie sprawdzic :( ale jestem kompletnie zalamana, patrze na nie i placze... jescze chwile temu mialam dlugie wlosy teraz mam srednie... zrobila mi na zlosc, pozazdroscila .... nigdy wiecej nie zaufam!!

Gość Blifri12
twoj facet kocha cie za wlosy???

Proponuję skoczyć do pobliskiego spożywczaka i zakupić odważniki 2 kg., przyczepiasz do peruki i po miesiącu masz wzrost min. 20 cm. Jedna pani to sprawdziła. Polecam........

Gość ile lat?
Ile masz lat jesli ok 15-16 to rozumiem twoją histerię,jeśli powyżej to:O

Po czymś takim musisz czuć się okropnie, ale wiele osób woli pomoc kogoś z rodziny czy znajomych zamiast fryzjera-za darmo i PRAWIE zawsze ma się pewność że będzie tak jak się chciało. Ale nie przejmuj się, dzięki tym sposobom napewno szybko odrosną :)

Przesadzacie, dziewczyna miała piękne długie włosy to oczywiste że jest jej teraz smutno zwłaszcza że to jej kuzynka ją tak oszukała.

Gość SW 1313
Ja Ci doradzę. Nic z nimi nie rób. Tutaj opisywały swoje perypetie z włosami różne eksperymentatorki. Panny ze zniszczonymi włosami wypłakiwały tutaj swoje żale. Same to sobie zrobily.

Gość fry....za
Witaj jestem fryzjerka i na szybszy porost nic nie działa lepiej ja zdrowa dieta dobra maseczka i świetny masaż głowy.

Gość płaczesz o parę cm włosów
??? :-O ???

Gość fdghjklhj
zapuszczasz wlosy bo facet chce ja jebe, teraz to cie pewnie rzuci

Gość nooooo dlaczego
Kleopatra a ta maseczka naprawde dziala? Przyspiesza porost? Ja tez niedawno scielam długie wlosy. Mialam bardzo zniszczone i nie dalo sie ich uratować zadnymi kosmetykami. Chcialam sciac tak za ramiona. Ale oczywiście fryzjerka sciachala mi przed ramiona. Normalnie jakies 10 cm krócej niz jej kazalam. Takie sa te wredne fryzjerki. Ponadto wlosy mi wypadaja. Czy ta odzywka z wax naprawde pomaga? Wlosy nie sa przyklapniete i tluste?

serio!w połowie stycznia ściełam włosy za ramiona a teraz sięgaja mi za pas!w mniej niż miesiąc urosły o 15 cm wiem ze wydaje sie to niemozliwe bo włosy rosna jakiś 1 cm na miesiąc jak już pisalam ja nie farbuje włosów nie prostuje nie susze suszarka są zdrowe niezniszczone zażywam witaminy pije dużo wody może dlatego w moim przypadku jest taki efekt ale moja siostra po ciąży jak jej włosy lecialy to musiala je ściać na krótko a miesiąc poźniej wlosy sięgały jej do ramion dla mnie ta odżywka jest rewelacyjna duże opakowanie w aptece kosztuje 42 zł ale mozesz zamówić na alegro tam kosztuje 13 zł ja mam dlugie gęste wlosy i mi opakowanie starczy na jakies 4 użycia:o ale przy krótkich na pewno na więcej stosuje 2 x w tygodniu naprawde polecam druga opcją jest maseczka z żółtka jaja oleju rycynowego afty kosmetycznej i soku z cytryny

Gość gremlin52352
Taaaa, a mi cycki urosły w miesiąc o 15cm:D:D NIE MA SZANS, by jakiekolwiek włosy urosły 15cm w miesiąc, chyba, że zgubiłaś przecinek i miało być 1,5cm. Reklamujesz tę odzywkę czy co?

Gość laska was naija w butelkę
nie ma opcji by włosy w miesiac urosły 15 cm jedyne w co mogę uwierzyć to to że ma kręcone włosy i po rozprostowaniu okazały się dłuższe maksymalnie w miesiąc włosy mogą urosną 1 cm - 2 cm tye mnie rosną i wydaje mi się że to bardzo dużo żadne maseczki, wcierki ani witaminy nie przyspieszą wzrostu włosów, mogą jedynie sprawić że włosy będą w lepszej kondycji, ale to i tak nie stanie się z dnia na dzień ale po miesiacach stosowania takich specyfików, minimum 3 miesiące do pół roku potrzeba na zauważalną zmianę