Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfhskkflfffl

Pytanie do facetów o była!

Polecane posty

Gość xfhskkflfffl

facet ewidentnie uswiadamia mi ze chce tylko mnie a nie powie wprost "kocham Cie". Czym spowodowana jest ta jego blokada ?(ja udaje niedostepna, mowie ze nie chce zwiazku ). On twierdzi ze ja jestem najlepsza, ze nie chce innej tyllko mnie, jest mily, cagle dzwoni pisze, martwi sie, jest zazdrosny. Nie jestesmy razem od ponad pol roku.

Gość Sex doctor
WEŹ go na nietypowy seks. Wyślij mu instrukcję niżej zamieszczoną, a następnie powiedz "pragnę tego" Instrukcja: Załóż na głowę partnerki rondel obklejony ciastem od pierogów i doczep jej wąsy. Na plecach narysuj jej korektorem trzy swastyki. Powieś ją za nogi pod sufitem i sam się też tak powieś. Wcześniej jednak wskocz do beczki ze smołą, a po wyjściu obsyp się pierzem. Włóż sobie w tyłek mocny silnik ze śmigłem, żeby się ruszać na tej linie, na której się powiesisz pod sufitem za nogi. Zjedz trzykrotną dawkę Viagry. Uwieź również wasze ręce w kajdankach, aby trudniej było trafić. Za każdym trafieniem swoim prąciem w jakąś z jej otworów w ciele krzycz "kukuryku". Po przeżyciu erekcji zaśpiewaj hymn amerykański po chińsku drugą stroną.

Gość xfhskkflfffl
inteligentna wypowiedz.

Gość paula345
inteligentna wypowiedz. x tak jak Twoje pytanie

Gość gyhjyujtyjhty
nie tylko ty najlepsz, ja jestem lepsza od ciebie

Gość JA ...SAM
Słuchaj po co grasz? Nie możesz mu powiedzieć co czujesz? Dlaczego musicie być takie pokręcone? Koleś cię kocha. Ciesz się,,, nie każdy tak ma...

Gość xfhskkflfffl
czasami chcialabym zeby dal wiecej z siebie, zawiodlam sie bardzo na nim jakis czas temu ale ciezko nam bez siebie zyc :/ to on zawsze pierwszy nawiazuje kontakt(codziennie) wiec chyba nie robilby tego gdybym go nie obchodzila?

Gość Jozef i na
przepraszam ale nie moge sie powstrzymac. O kurwa mac. To Ty sobie graj, i czekaj az on sie domysli czego sobie zyczysz . A tak z ciekawosci, jak juz powie te upragnine kocham Cie to co?

Gość JA ...SAM
Powiedz mu: Chcę abyś dał więcej od siebie...Czy to cię coś kosztuje? Nad czym ty się zastanawiasz kobieto? Jeśli chcesz być rozumiana, mów w języku osoby z którą rozmawiasz :)

Gość xfhskkflfffl
zdaje sobie sprawe z tego ze nie i chce te gre zakonczyc. Zawsze szczery co proponujesz ? tylko nie od razu zebym mowila co czuje..spokojnie i stopniowo. Bylismy w 2 -letnim zwiazku.

Gość nnn vvv
to Ty jesteś tą byłą, której facet nie chce powiedzieć kocham?

Gość xfhskkflfffl
Wy faceci tez jestescie dosc skomplikowani ! no bo czemu od razu nie powie czego chce tylko kreci ze jestem idealna, piekna, najlepsza itd ?

Gość xfhskkflfffl
tak, ja zerwalam.

Gość xfhskkflfffl
ja potrzebuje ogarnac wasz tok myslenia po prostu :) bo juz sama nie wiem..ale! z drugiej str pytal by mnie czy chce z nim nadal byc i czy kocham ? jak myslicie ?

Gość Jozef i na
Dobra ale o co Ci chodzi? Zerwalas z nim, nie jestescie razem, wiec po co Ci wyznania milosci? Chcesz do niego wrocic czy tylko podbudowac sobie ego?

Gość JA ...SAM
Może tak myśli? Skąd wiesz...

Gość JA ...SAM
Może dla niego jesteś najlepsza, może cię kocha. Czemu nie chcesz w to uwierzyć? Po co doszukujesz się drugiego dna. To jest facet i mówi wprost... Miałem podobną sytuację, nie chciała mi uwierzyć, nie jesteśmy już razem. A byliśmy długo...

Gość xfhskkflfffl
po prostu ciezko nam bez siebie, staly kontakt, spotkania, chyba do czegos to prowadzi..

Gość Jozef i na
Acha czyli chcesz wrocic.

Gość xfhskkflfffl
do JA...SAM ale tez nie powiedziales wprost ze ja kochasz tylko jakies podteksty ?

Gość xfhskkflfffl
chcialabym zeby dal z siebie maxa..i chyba dlatego udaje niedostepna :/

Gość nnn vvv
"chce te gre zakonczyc" przecież z nim zerwalas, to co chcesz zakonczyc?

Gość o to jest pytanie
xfhskkflfffl Nie jesteście razem a chcecie być ?

Gość o to jest pytanie
ale po co udajesz niedostepna? skoro rozumiem ze go chcesz ?

Gość JA ...SAM
Mówiłem wprost...bez żadnych podtekstów, zawsze się starałem i wogóle...straciła zaiteresowanie względem mojej osoby. Nie zepsuj tego. Tylko tyle chcę ci powiedzieć.

Gość JA ...SAM
Aha blokada może być spowodowana tym, że on chce w twoim języku i wali na okrętkę zamisat wprost. Powiedz mu jak jest, nie graj.

Gość Jozef i na
A moze on juz daje z siebie maxa?

Gość o to jest pytanie
Aha blokada może być spowodowana tym, że on chce w twoim języku i wali na okrętkę zamisat wprost. Heh :D to facet stara sie MOŻE mówić w ich "języku" a ona jest kobieta i nie łapie :D