Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfhskkflfffl

Pytanie do facetów o była!

Polecane posty

Gość JA ...SAM
Kto wie, jak mu zależy to może mówi nie po swojemu...Nie wiem, mogę tylko przypuszczać...A ona szuka jakiś problemów zamiast brać faceta i być z nim, nie rozumiem tego kurde. Chyba stary jestem

Gość a może jest nieśmiały
Można mieć wiele opinii, a może warto zastanowić się nad tym, że może być tak zwyczajnie nieśmiały. Poczytaj o męskiej nieśmiałości i seksie: http://www.msfera.pl/niesmiali-i-seks.html

Gość xfhskkflfffl
sama juz nie wiem :/ strasznie sie denerwuje jak gdzies wychodze w gronie meskim, obraza sie wrecz. Czasami pisze strasznie duzo, czasami mniej, jakby chcial zobaczyc czy ja sie odezwie.

Gość xfhskkflfffl
jesli rozmawiamy dajmy na to o przyszlosci to on mnie w nia "wplatuje", czasami cos mowimy o domu, o dzieciach. Dziwne to wszystko :/

Gość o to jest pytanie
xfhskkflfffl Ty wszystko utrudniasz dlaczego ? O TO JEST PYTANIE

Gość Jozef i na
oj bo ona by chcial aby on sie staral, i dawal z siebie maxa a ona by sobie mogla niedostepna poudawac.

Gość xfhskkflfffl
jesli rozmawiamy dajmy na to o przyszlosci to on mnie w nia "wplatuje", czasami cos mowimy o domu, o dzieciach. Dziwne to wszystko :/

Gość xfhskkflfffl
nie! tutaj nie chodzi o to. Po prostu zawiodlam sie jakis czas na nim, nie chodzi o zadna zdrade czy cos i poki co nie moge postawic wszystkiego na jedna karte, rzucic mu sie w ramiona i sprawy nie bylo. Musi sie postarac by odzyskac moje zaufanie :/

Gość xfhskkflfffl
z jednej strony ciezko mi to przelknac a z drugiej nie umiem zyc bez niego i nie wyobrazam sobie braku kontaktu, niewiedza co by sie z nim dzialo wykonczylaby mnie - on ma to samo.

Gość o to jest pytanie
oj bo ona by chcial aby on sie staral, i dawal z siebie maxa a ona by sobie mogla niedostepna poudawac. :D:D:D no tak jasne NIEDOSTĘPNA KOBIETA NIECH FACET ZA MNĄ LATA :D ech jak widać łatwo przesadzić .... Ty chyba przeciągasz to za długo nie sądziszz ?

Gość xfhskkflfffl
do tego ta ogromna chemia miedzy nami o ktorej kazdy na kazdym kroku wspomina.

Gość na moje to on
niedługo straci "zakochanie zauroczenie chęć wrócenia do Ciebie" bo ty się wydajesz po prostu ZIMNĄ SUKĄ :D wybacz ale on pewnie tak to widzi

Gość xfhskkflfffl
ehh juz nic z tego nie wiem :d. A i jeszcze mam do Was pytanie drodzy Panowie:). Wychodzac gdzies z kolegami wisicie na telefonie i piszecie ? oj no moze przesadzilam z tym wiszeniem ale czy odzywacie sie cos do swooich dziewczyn czy raczej jak wrocicie do domu odzywacie sie?

Gość xfhskkflfffl
na moje to on : no tak krytyka za krytyka widze. Wiec jaki delikatny krok do przodu zrobic by on wyczul ze przelamuje sie?:)

Gość nie podam niku
Autorko przypominasz mi moja eks. BYlismy razem 5 lat. ona zerwala, w sumie nie wiem czemu, miala ciezki okres w zyciu, chciala odpoczac od wszytkch ludzi. troche nietypowe ale okej. Generlanie mija juz rok, ja nie moge przestac o niej myslec, i chodz juz przeszla mi frustracja i nerwy, teraz znow nachodiz mnie tesknota za nia. Z tym ze ja jej mowie wprost co czuje. Utrzymujemy kontakt, wychodzimy , rozmawiamy, ale nie moge poruszac tematu uczuc etc, bo od razu sie blokuje. Gdzies czytalem , ze niektore osoby maja zaburzenia dziecinstwa i uciekaja bo choc tego pragna najmocniej na swiecei to boja sie stracic kontrole, lepiej jest odejsc byc zimnym i miec kontrole. Uwierz, ze jesli facet nic by niechcial nic by nie mowil i nie robil, zaja by sie kims innym. Jelsi cos sygnalizuje dosyc mocno tzn , ze cos czuje ale boi sie ze znow go zranisz, wiec teraz Ty musisz mu pokazac pierwsza ze go kochasz.

Gość o to jest pytanie
ja wrócę do domu no chyba że coś uległo zmianie i nie wróce lub wróce później np

Gość xfhskkflfffl
nie podam niku : wlasnie my tez spotykamy sie co jakis czas, przytulamy, dogadujemy sie bez problemu, kontakt mamy niesamowicie dobry, otrafimy zartowac, smiac sie, draznic:) on chce ze mna wyjezdzac w rozne miejsca, spedzac czas wiec cos w tym jest i chyba masz racje ze boi sie iz go zranie ale czesto powatarza ze jest we mnie cos wyjatkowego..

Gość on po prostu chyba chce
tylko przyjacielstwa bo wydaje mu sie ze ty tego chcesz nie wiem

Gość xfhskkflfffl
ciezko mi to rozgryzc ale z jego zachowania, reakcji na pewne sytuacje nie wynika ze chodzi o przyjazn.