Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stillo20

JAKI SAMOCHOD DO ok. 18tys???

Polecane posty

Gość stillo20

ja w temacie. chodzi mi o auto ponizej 10lat, raczej spore o pojemnosci silnika 1.8-2.0 benzyna. wstepny zamysl to opel vectra c ale temat nie jest zamkniety. a ja Wy to widzicie?

Gość wow!ooooo
opel ? Nieeeee, odpuśc sobie opla. Prędzej audi albo VW. Celuj w A4 lub paska :) i nie skuś się tylko na benzynę z turbiną. 2.0 zupełnie wystarczy :) ja kupiłem z turbiną i trochę miałem problemow. Ale opla bym nie kupił :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
przyłaczam się do poprzendika nie polecam vectry c. bezbarwny samochód ma denerwujące usterki w stylu : szkiełko lusterka się odkleja w żadnym innym samochodzie nie spotkałem się z tym aby się to odklejało bo tam w ogole klejenie jest zbedne, dopływ powietrza nie jest przełączany normalnie jak w każdym innym tylko za pomoca silniczka który się z czasem psuje i irytująco stuka(nawet jak sie zamuka otwiera drzwi to ten silniczke musi zamknac/otworzyc wlot), filtr powietrza trzyma się na delikatnym plastiku jeżdzisz po dziurach ciągle wymeinaisz chyba że pomyślisz i przymocuje4s zinaczje, nawet styki w kluczyku się wycierają jakby je chinczyk w pośp[iechu robił. serwis dno zupełne dalem im caly kluczyk aby mi wymienili baterię oddali w 4 częsciahc w dodatku zamknęli pasażera w samochodzie i oznajmili że kluczyk się rozsypał a nowy może być za dwa dni :D. co z teog że silnik jeżdzi jak człowiek się co pól roku wkurza bo jakiś plastikowy badziew się zepsuje i styka,puka czy odpada. ogólnie nie polecam jak i każego innego niemieckiego za wyjatkiem mercedesa. to samochody dla ludzi lubiących sobie od czasu do czasu coś tam ponaprawiać zresztą mozńa po forahc p[oczytać te usterki są standardowe ludzie sobie pisża jak to naprawić, czym zastapic itd. :D dla mnie w samochodzie przynajmniej do 100 tys a najlepiej do 150 ma żaden plastik,lusterko itd. nie odpadać :D

a jako plus powiem ze ma bardzo mocne zderzaki i belkę z tyłu.

Gość stillo20
vw pasata nie chce a a4-b6 sa troche za drogie (ja chce do 18 a a4 kosztuje ok 24tys). vw golf i audi a3 sa za male. co do vectry c to ma glownie pozytywy ale tu nie chodzi o moja wiedze tylko wasze pomysly. podpowiecie cos jeszcze? a moze mercedes a-klasa?

miałem napisać mercedesy za wyjatkiem a klasy :D swietnie wyglada zwlaszcza ten z czerwonym wnetrzem ale to zlom a te starsze modele sie dodatkowo przewracaja przy gwaltownym skrecie. nie znam sie na cenach i samochodach ale moge polecic peugeota partnera najlepszy samochod w sensie bezawaryjnosci jakim jezdzilem. na pewno jets tani bo jest brzydki i wiejscy lanserzy takich nie kupuja wola ałdi i wieśwageny golfy ew. ople. toyota hilux tez jest nie do zdarcia ale bedzie raczej droga bo mozna vat od paliwa odliczac stad duzy popyt.

Gość moze mondeo
ja mam nie narzekam