Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasu nie jadam

glupie pyt ale czy moge byc w ciazy?niwiem kiedy mam dni plodne

Polecane posty

Gość kwasu nie jadam

okres mialam od 11 do 17 marca a sex bez zabezpieczenia z fimalem w srodku byl 23 marca

Gość kwasu nie jadam
niewiem wlasnie jak sie liczy cykl ale poprzedni okres mialam 13 lutego

Gość dfhdfh
A skąd my mamy wiedzieć kiedy masz dni płodne??

Gość saskiaa
moja droga smutne to ale prawdziwe, najpierw poczytaj o biologii, o plodnosci a dopiero sie za seks bierz bo zaczelas w zlej kolejnosci, zakladam ze jestes niedoksztalcona nastolatka

napisz mi kilka ostatnich dat w ktorych dostalas miesiączkę, ile masz lat?

Gość 6 dni po okresie
moim zdanie możesz, masakra jakaś jestem facetem i lepiej to wiem niż Ty jako kobieta.

Gość kwasu nie jadam
13 luty , 14 styczen , 14 grudzien reszty nie pamietam.

Gość 6 dni po okresie
co tu liczyć 23 od 11 to 13 dzień cyklu, chyba drogie Panie zgodzicie się ze mną, że może. :-) No chyba, że ma cykle 60 dniowe, to wtedy szansa mniejsza. :-)

Gość ,nb,km
pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien miesiaczki czyli 11-go czyli jesli sotsunek byl 23-go to trafilas idealnie w dni plodne 13 dzien cyklu to dzien plodny przy zalozeniu ze masz cykle ok 28 dni

Gość jak można nie wiedzieć,
jak się liczy cykl??? ile ty masz lat???nie wiesz podstawowych rzeczy a za seks bez zabezpieczenia się bierzesz- żenujące,

Gość czarna orka
ten lutowo-marcowy cykl - 26 dni (liczysz dni od pierwszego dnia krwawienia do dnia poprzedzającego następne krwawienie włącznie) nie wiemy, jak poprzednie cykle, czy regularne itd. owulacja występuje 14 dni przed okresem współżyjąc w 13 dniu cyklu pięknie wstrzeliłaś się w swój płodny czas ja z 11 dnia cyklu mam córeczkę:) swoją drogą, jak to się świat pozmieniał wyliczałam długość cyklu, okresu już od początków miesiączkowania,a współżycie zaczęłam pewnie z 5-6 lat później a teraz odwrotnie

Gość kwasu nie jadam
poprostu sie nie lapie w tym nie jestem nastolatka mam meza i troche lat na karku.

Gość kwasu nie jadam
dziekuyje normalnym za pomoc.

Gość jak można nie wiedzieć,
masz meża, trochę lat na karku i nie wiesz jak się liczy cykl? idz do ginekologa- on ci wszystko wyjasni

do autorki, moim zdaniem powinnaś znać swoje ciało, skoro masz już kilka lat na karku a nie znasz swojego ciała? kiedy np masz owulację? owulacja występuje zwykle w połowie cyklu (ilosc dni cyklu) i od tego dnia 3 dni w prawo i 3 dni w lewo wtedy są dni płodne, jednak nie zawsze ponieważ owulacja może się przesunąć lub mozesz mieć cykle bezowulacyjne. masz dzieci? proponuję wybrac się do lekarza i zrobić kilka badań