Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paresensus

Wesele, Gościniec Branicki - wrażenia, opinie?

Polecane posty

Gość paresensus

Witajcie. Wraz z przyszłym mężem zastanawiamy się nad wyborem lokalu na uroczystość weselną. Interesuje nas tylko i wyłącznie Kraków, i koniecznie z dostępnym ogrodem. Marzy nam się ceremonia w ogrodzie, chociaż nie podjęliśmy jeszcze ostatecznej decyzji. Na chwilę obecną najpoważniejszym kandydatem jest właśnie miejsce jak w temacie, poważnie kandydat numer jeden. Rozmawialiśmy już orientacyjnie z właścicielem, był bardzo przekonujący i jego oferta zrobiła na nas pozytywne wrażenie. Lokalizacja nam się bardzo podoba, wnętrze tym bardziej. Spróbowaliśmy także potraw, zamawiając kilka z menu, aby przekonać się o jakości ich kuchni, okazały się bardzo smaczne. Chcielibyśmy poznać zdanie innych osób, które w przeszłości wyprawiały tutaj imprezy okazjonalne, by mieć pewność, co do słuszności podejmowanej decyzji. Wesprzecie nas?

Gość Jagoda34
Idziecie w dobrym kierunku, mój synek tam miał przyjęcie i do dzisiaj jestem zadowolona :)

Gość cukratywna
ładnie kosztuje,ale warte swojej ceny

Gość sasankasasa
Miałam tam swoje wesele w zeszłym roku - polecam. Kontakty w ówczesnym menadżerem jak najbardziej profesjonalne, kucharzowi i obsłudze nie mam nic do zarzucenia. Robią wszystko, żebyście byli zadowoleni. Gdybym miała robić wesele jeszcze raz, to również wybrałabym to miejsce.

Gość gość
Muszę przyznać, że spodobała mi się oferta. Przeglądałam stronę i wizualnie prezentuje się naprawdę świetnie. Mieszkam w Limanowej i marzy mi się weselisko w Krakowie.

Gość gość
A jak kształtują się ceny? Orientuje się ktoś?

Gość gość
Niestety nic nie znalazłam, nie ma :( Ale w tym tygodniu się wybieram, bo myślę, aby zorganizować tam urodziny syna i będę miała okazję do rozmowy. Jak nie zapomnę to napiszę :)

Gość gość
Co ciekawe lokal pomieści 350 osób... Sporo. Znacie jakiś o większej "pojemności"?

Gość gość
Przyznam że oferta jest bogata. Fajnie, że zajmują się zawodowo organizacją bo obiekt do tego mają znakomity.

Gość Karolina02
A ja polecam Zielone Wzgórze ( www.zielona43.com) . Wspaniała obsługa, właściciele znakomici ;) Sale wielkie, mieszczące sporą ilość osób!

Gość glamurek 12
Co do gościńca to mam takie pytanie czy też jest taka możliwość, aby podczas imprezy można było zorganizować jakieś zabawy dla dzieci? Szykuje mi się wesele na którym będzie sporo dzieciaków i aby się nie nudziły to trzeba im coś zorganizować w tym stylu.

Gość gość
Jak planujesz w ciepłe dni, jest plac zabaw :)

Gość gość
gosciniec-branicki.pl tutaj strona jakby co. dużo więcej info i galeria.

Gość BellaKrav
Nie działa? Pewnie tymczasowo. Ile mordeczek można maks zaprosić?

Gość Krakowianka L
Fajna kompilacja. Ze zdjęć nie wszystko da się wywnioskować, na filmie przynajmniej widać przestrzeń, klatka po klatce.

Gość gość
Ktoś mi poda dokładną lokalizację tego Branickiego???

Gość gość
W Nowej Hucie, na ulicy jednego z przywódców AK - Tokarzewskiego ;)

Gość Ala56
Moja córka miała wesele w tym gościńcu, wszystko było pięknie zorganizowane zgodnie z planem wesela. Kelnerzy w czarnych koszulach pięknie się prezentowali i dodatkowo miała płonącego prosiaka w menu, który zrobił naprawdę duże wrażenie na gościach.

Gość gość
Obiekt godny polecenia .Nie spotkałem się jeszcze nigdy z tak fantastyczną ,profesjonalną obsługą menadżera.Same duże plusy!!!!