Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama19latki

problem z córką i jej chłopakiem

Polecane posty

Gość mama19latki

Witam wszystkie Panie. Mam problem i nie wiem co robić. Mianowicie moja córka-lat 19 powiedziała wczoraj, właściwie wymsknęło jej się, że jej były chłopak jej się oświadczył, ale ona odrzuciła jego zaręczyny. Nie wiem dlaczego i nawet nie wiem co to za mężczyzna, a jak ją zapytałam to powiedziała że teraz to już nie ma najmniejszego znaczenia i nie zamierza mówić na ten temat. Byli razem prawie 3 lata a ja nic o tym nie wiedziałam. Chciałabym go poznać i dowiedzieć się co się stało. Jak poruszyć ten temat by nakłonić ją do rozmowy?

Gość akfjhwapvhn;wlkans
a co cie to obchodzi??

Gość mama19latki
obchodzi mnie z kim moja córka była z związku na tyle poważnym że jej się oświadczył. I chcę wiedzieć co się stało

Gość mama19latki
nie wiem co to ma do rzeczy, ale mam 39 lat.

Gość kroloffakaweterji
sprawdź na facebooku z kim była w związku 🖐️

Gość mama19latki
bardzo proszę o poważne odpowiedzi, nie będę z nią leżeć w łóżku

Gość !!!!!!!!!!!!
ciekawe czemu nigdy was nie zapoznała. chyba nie macie najlepszych relacji. nie rozmawiacie o jej życiu nigdy?

Gość mama19latki
wydawało mi się, że mamy dobre relacje. Zdziwiło mnie, że tak mało wiem o własnej córce.

Gość widocznie nie nadawalas
sie do zwierzen. Moja matka tez myslala, ze ma ze mna dobre relacje, a ja jej o niczym nie mowilam - tylko o glupotach, nbie wywolujacych zadnej reakcji, typu pogoda itp. Bo poo prostu sie nie nadawala do zwierzenb, nic nie rozumiala. dzisiaj mam juz meza i dziecko i nadal jej niewiele mowie, bo to taki typ.

Gość Tekla830909
Fakt, że przez 3 lata nie przyprowadziła chłopaka do domu najlepiej świadczy o tym, że nie macie dobrych relacji, że córka nie ma do Ciebie zaufania i nie ma ochoty na ten temat z Tobą rozmawiać. Oczekujesz że teraz Ci się będzie zwierzać?! Córka dobrze Ci powiedziała - to już nie ma znaczenia. A Ty zamiast wypytywać ją o chłopaka, który i tak jest już ex, lepiej zadbaj o to żeby naprawić z nią kontakty. Bo jak będzie jej robić przesłuchania, to może się skończyć na tym, że swojego ostatecznego zięcia w końcu poznasz na ślubie córki.

Gość mama19latki
to smutne co mówicie, ale chyba macie trochę racji..Od dziecka mało czasu z nią spędzałam, mam bardzo wymagającą pracę i nie mogłam poświęcić jej tyle czasu ile powinnam. Nie wiem co mogę zrobić, żeby naprawić nasze relacje, nie mam pojęcia co powinnam robić. A nie chcę by taka sytuacja się powtórzyła, zależy mi na jej szczęściu i chcę być częścią jej życia. Nie chcę dowiadywać się o takich sprawach przez przypadek.

Gość drftegtews
jak mogla byc to powazna relacja skoro on sie jej osiwdczył nie znajac jej domu, rodziców itp.. co to był za chłopak ze przez 3 lata nie zainteresował sie jej rodzicami i nie był u was w mieszkaniu. nie masz czegfo załowac. poza tym mysle ze on sie jej poswiadzcył na jakies dyskotece, albo w pzrypływie jakis uczuc w zartach i tyle. wyluzuj.