Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna zakochana

Potrzebuje rady

Polecane posty

Gość Smutna zakochana

Czy ktoś zostawił miłość swojego życia? Jak sobie z tym poradzić? :-(

Gość popołudnie u kapelusznika
szybko

Widocznie to nie była miłość Twojego życia Też kiedyś po jednym rozpaczałam, byłam pewna że to TEN, teraz widzę że nie wyszłoby nam :D

Gość Smutna zakochana
Czekolada odpada i tak mam nadwage,pozatym nie mam ochoty jesc. Staram sie zajac praca ale ciezko jest -jeszcze on wydzwania. Nie moge z nim rozmawiac bo zaraz wszystko wybacze i wróce a tego zrobić niemogę.:-(

Gość bema
tak czy siak predzej czy pozniej zlamiesz sie wybaczysz mu i wrocisz do niego :)

Gość paula345
A moze warto wybaczyc? Co zrobil?

Gość Smutna zakochana
Puki sie nie zmieni nie moge tego zrobic.

Autorko,jeśli uważasz go za miłość swojego życia,to sama sobie pośredno odpowiadasz,co powinnaś zrobić...

Gość Smutna zakochana
To jest miłość mego życia! Nie moge z nim być dla dobra moich dzieci z poprzedniego związku. Jestem rozdarta,wiem że szczęśliwa mama to dzieci szczęśliwe ale nie jak sie nie dogadują z ojczymem:-(

No,ostatnia informacja nieco wyjaśnia sprawę. x Autorko,a teraz dwa ważne pytania: 1.Czy ta "miłość Twojego życia" próbowała się dogadać z Twoimi dziećmi (jaki ma do nich stosunek); 2. Czy Twoje dzieci wyrażają wolę zaakceptowania kogokolwiek poza własnym ojcem?

misiu, ta miłość życia nie chce zmienić swojego stosunku do dzieci autorki tu jest chyba pies pogrzebany no cóż, jednym się w takich sytuacjach układa, innym nie, miałaś pecha, albo nie jesteś jego miłością życia

Gość Smutna zakochana
Na obydwa tak. Pruby dogadania trwają od roku.Prubowałam tłumaczyć ,prosić i d..pa Ze strony dzieci nie ma zastrzeżeń .Mam je do niego ale mnie nie słucha. Dzieci ojca nie mają -nigdy sie nie interesował. Wiem że z każdym dniem będe sie zastanawiać czy dobrze zrobiłam. Musze wytrwać:-( ale jak?