Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika321

Ból podbrzusza od owulacji

Polecane posty

Gość anika321

Witam. Wraz z mężem staramy sie o dzidziusia dopiero od jakiś 4 tyg. Cykle mam regularne co 28 dni. Zawsze bezbolesne. Natomiast od dnia owulacji (13dc) pobolewa mnie podbrzusze,od 4 dni (od 21dc) boli mnie głowa.Kręci mi się w głowie ,jestem zmeczona i miewam delikatne szybko przechodzące mdłości.Dodam tez ze moje sutki od kilku dni są zaczerwienione a piersi pełniejsze. Mamy juz jedno dziecko trafione za pierwszym razem. [url]http://ovufriend.pl/graph/8f8c1764700b335c7c0 5a7ae09f32a7f [/url] mój kalendarzyk. Czy jest szansa że mogło się udać? testuje dopiero w pon-wt by być pewniejszą..chociaż strasznie mnie korci i sie obawiam tego bólu brzucha. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

Gość anika321
Bardzo prosze o odpowiedz.martwie sie.. a do testowania jeszcze kilka dni :(

Gość anika321
mógłby ktoś odpisać?

Gość jakamamadama
witaj, maiłam podobnie tzn od owulacji bolał mnie brzych przez 4 dni, bardziej po lewej stronie od 5 dnia przestał boleć za to od owulacji bolą mnie piersi i w sumie coraz mocniej, też mam cichą nadzieje że w tym cyklu się udało

Gość jakamamadama
a ból brzuch u ciebie na tym etapie dobrze wróży bo może świadczyć o zagnieżdżaniou

Gość anika321
jakamamadama- trzymam kciuki za Ciebie :) mam nadzieje ze masz racje i ze sie udało :) jeszcze kilka dni i wszystko bedzie wiadome

Gość jakamamadama
odezwij się jak zrobisz test, a masz jakieś objawy oprócz bólu brzucha, i piersi?