Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetttaa

Nie chudne przy moim jedzeniu::(((((((((

Polecane posty

Gość alfabetttaa

Zmienilam diete,3 miesiecy w ciagu calego dnia jemu gora tyle co 2 kanapki, czasami zjem same brokuly z bulka tarta albo sama zupe raz dziennie i nic wiecej, bo czuje sie znajedzona, nie jem slodyczy, lubie owoce, salatki, jak mieso to opiekane chude, ale dawki sa bardzo male, powinnam byc anorektyczka a tak nie jest w porownaniu z tym ze wczsniej jadlam kanapki i pelneo obiady, wiec dlaczego NIC nie chudne? nic a nic? mam caly czas przy 167cm - 63kg,to duzo? brzuch plaski, nogi chude, ramiona tez niby wszystko ok, ale czemu tak duzo jest na wadze?

Gość alfabetttaa
dzisiaj na przyklad zjadlam od 6rano tylko jedna kromke chleba z szynka a do konca dnia zrobie sobie bulion z miesem i tyle

Gość nfcdfcredncrekdm
ja tak jadalam 2 lata i nie schudlam NIC, zaczelam jesc co 3h regulrarne posilki schudlam 14 kg. Znow wrocilam do nie jedzenia- z 2x dziennie male porcje, wrocilo mi juz 5kg. Wyciagnij wnioski sama.

Gość alfabetttaa
acha czyli tak trzeba robic zeby zoladek caly czas byl na chodach caly czas pracowal, bo jak sie malo je to sie spowalnia

Gość prawictwo pospolite191
a jaki chleb spożywasz ? Razowy mniej tuczy.

Gość alfabetttaa
nie jem chleba nie mam ochoty, zazwyczaj ugryze kawalek szynki, albo jakies warzywo ale jem ryz i zupy lubie, dzisiaj mialalm ochote na troche chleba:P

Gość prawictwo pospolite191
ryż biały lepiej zastapić kaszą gryczaną , która pozostawia uczucie sytości na wiele godzin ..

Gość Wera weteran diet
poważnie to przerabiała wiele diet, od 8 lat chciałam schudnąć. Paradoksalnie jedzenie zbyt mało może sprawić, że zaczniesz tyć bo organizm przestawi się w trym oszczędzania i zacznie gromadzić zapasy aby cię chronić. ten sam mechanizm działa w gdy przeżywamy trudny okres pełen stresu...

Gość polla303
Witam przy zdrowym i mądrym odchudzaniu należy jeść 4-5 posiłków dziennie co 3-4 godz do godz max 20.00. Później już ewentualnie tylko woda. Unikać białego pieczywa, makaronów, soków w dużej ilości, napojów gazowanych, bananów oraz słodyczy, soli, kostek rosołowych, warzywka, ziarenka smaku.

Gość joanna łasuch
proponuje znaleźć nieco czasu na ćwiczenia, ja znalazłam i jem ile mam ochotę ;) w dodatku chudnę i kosztuje mnie to tyle co dwie bułki dziennie. :) zamiast bułeczek wcinam więcej sałatek, ale zanim do tego doszłam były powolne podmianki. czytając nie mogę się nie podzielić http://tnij.org/u2sr ta ta ankietka żywieniowa była moim pierwszym krokiem ku wymarzonej sylwetce... teraz faceci są za mną oglądają, wsparcie jakie dostaje od grupy wsparcia pomogło mi poczuć się lepiej.

Gość Wera weteran diet
Jaonna, w sumie mi też przydało by mi się zadbać o wygląd... wypełniłam tam zgłoszenie i czekam. ;)

Gość daj spokój
4-5 posiłków dziennie? tego się nie da zrobić...

Gość errewrew
po prostu jesz za mało. swoja droga co za kretyńskie odpowiedzi tu, ktoś pisze że prawie nic nie je, a ci że pewnie go tuczy jedna kanapka... lol powinno się jesc tylko ok. 15 % ponizej zapotrzebowania, rozwaliłas metabolizm, efekty beda trwac latami

Gość daj spokój
takie są ludze w tem krajo ;) :D pozdrawiam stada baranów i owieczek na rzęź, będę jutro święcić baraninę o ile dziś jej nie zjem ;P