Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvzhaf

Już się zaczyna..

Polecane posty

Gość dvzhaf

Mój syn miesiąc temu kupił małe mieszkanie w bloku, niedawno dowiedziałam się, że będzie miał dziecko z jakąś małolatką która się do niego wprowadziła.. Dzisiaj poprosił mnie czy będę mogła jutro posiedzieć z tą dziewczyną bo jest trochę chora, a on musi iść do pracy.. Już się zaczyna.. Sama się zająć sobą nie umie? I o czym ja niby mam z nią rozmawiać?

Gość to tylko
poznasz przyszłą synową, pogawędzisz o pasjach, planach na przyszłość, dasz kilka wskazówek przyszłej mamie i czas jakoś zleci :)

Gość mister tornister
może o tym jak zaszła w ciąże,jak i gdzie to zrobili,czy miała orgazm,czy syn ma dużego fiuta i takie tam duperele babskie

Gość dvzhaf
Syn ma 28 lat, a ta dziewczyna jest tegoroczną maturzystką. O jakiej miłości tu można mówić?Mój syn jest dorosłym mężczyzną, a ona nastolatką i to dziecko.. :o

Gość mister tornister
to pobaw sie z nią klockami,albo pczytaj jej muminki kurwa jego mać

Gość to tylko
no ale w czym rzecz? przecież to syn sobie ją wybrał na towarzyszkę życia a że Tobie nie pasuje to .... :D lepiej zadbaj, jako starsza i dojrzała osoba. o dobre relacje s przyszłą synowa, przecież urodzi Tobie wnuka :)

Gość dvzhaf
nie chce wnuka bo sama jestem w ciązy

Gość dvzhaf
17:02 - podszywacz! No niby tak.. ale boję się, że nie ma w tym prawdziwej miłości..

Gość dvzhaf
W ogóle nie rozumiem dlaczego ona się do niego wprowadziła? :o

Gość to tylko
To się nawet dobrze składa. Spójrz na te oba zjawiska pozytywnie. Razem z synową będziesz mogła wymieniać się świeżymi wiadomościami na temat przebiegu ciąży, porodu, pielęgnacji niemowlaka itp. głowa do góry, będzie dobrze

Gość dvzhaf
to mam ja traktowac jak kolezankę? chyba żartujesz,ja ma 49 lat,a ona 18

Gość dvzhaf
17:11 podszywacz! Ja nie wiem co o tym myśleć, że tak wcześnie się zdecydowali na dziecko..

Gość to tylko
no ale co? uważasz, że 49 lat to jakaś starość, Ty młoda babka jeszcze jesteś a obcowanie z młodą synową jeszcze bardziej Cię odmłodzi :) co Ci szkodzi stworzyć miłą, przyjacielską więź z przyszłą matką wnuka?

Gość dvzhaf
ale o czym mam z nią rozmawiać,przecież róznica wieku jest diametralna,ja będe miała piate dziecko,a ona pierwsze

Gość dvzhaf
17:17 - podszywacz! :o Nic mi nie szkodzi nawiązać miłej znajomość ale mam masę wątpliwości co do tej ciąży i związku syna ze znacznie młodszą dziewczyną.

Gość ;)))))))))))))
Zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa jak urodzi się wnusio. :)