Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsdnfalkjfdalk

przegapilam zapisy do przedszkola...jutro ostatni dzien!!!!!

Polecane posty

Gość nsdnfalkjfdalk

Poze co ze mnie za matka zapomnialam a teraz jestem b.daleko od swojego miejsca zamieszkania...jak myslicie moge wyslac poczta?? Jutro bede jeszcze dzwonic

Gość przeciez przez internet
można dziecko zapisać

Gość nsdnfalkjfdalk
do przedszkoli w zgierzu nie...a moze przegapilam

Gość gabryysssiiiaa
no to zostaje ci szukać prywatnego przedszkola. Sama zawaliłaś więc pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Gość nsdnfalkjfdalk
kurde....wydrukuje karte i poczta wysle

Gość 090-0
nie można pocztą wysyłać. I tak już dojdzie po 31 marca a 1 kwietnia rekrutacja jest juz zamknięta. jak mozna zapomnieć o tak ważnej sprawie????

Gość kiklll
kartę trzeba zanieść osobiście, konieczny jest podpis w przedszkolu.

Gość nsdnfalkjfdalk
no to czeka mnie jazda 300km z 2jka dzieci;(

Gość 157477689
a blizej przedszkola nie bylo niz 300km -ciezko bedzie tak codziennie dojezdzac ;P

Gość nsdnfalkjfdalk
jestesmy na wyjezdzie...to chyba logiczne...nie w swoim miejscu zamieszkania

Gość Gloria Floria
a nie możesz z kimś zostawić dzieci? To ważne, niestetty, chyba musisz jechać...no, ostatecznie prywatne...

Gość nsdnfalkjfdalk
no nie mam z kim zostawic..mlodszy pol roku na piersi..starszy we wrzesniu bedzie mial 3lata

Gość tam jest podnozek to czarne
prowo jak nic, nie wierze że mozna o tym zapomnieć

Gość nsdnfalkjfdalk
kurde.....jestem tak na siebie wsciekla..juz sie spakowalam,ale na wszesli wypadek jeszcze zadzwonie,moze jednak mozna poczta i liczy sie data stepla czy cos...jak myslicie?

Gość juz ci napisano
kretynko, ze poczta nie mozna. Nie przyjma takiego zgloszenia. Jak jestes glupia to trudno, bierz dzieciory i jedz :O

Gość do tej powyżej..
troche kultury... faktycznie nie mieści mi się w głowie że można o takiej sprawie nie pamiętać, przecież był cały miesiąc, 31 dni na to!!! ale nie musisz od razu bluzgać ludzi. Kobieto święta za pasem, czas pokuty i poprawy!!!!

Gość a ty wyżej się lecz babo
nie każdy w tym NIEKATOLICKIM kraju wierzy w twoją książeczkę

Gość do tej powyżej..
sama sie lecz, po pierwsze PL to katolicki kraj a po drugie kultura i grzeczność obowiązują wszystkich, także ciebie! Żal mi ciebie że poznałaś, nie doświadczyłaś mądrości i miłości Bożej.

Gość nsdnfalkjfdalk
Szczerze...nie przegapilam,ja nawet nie wiedzialam ze tylko miesiac jest..bylam pewna ze dluzej,wiem glupia jestem i jutro musze jechac,maz jest w delegacji,wraca w sobote..wolalabym zeby nie dowiedzial sie jaka ma glupia zone;( bo jak przyjdzie nam placic za prywatne..ehhh szkoda gadac,juro jade

Gość akurat Ci...
pogoda sprZyja,,boże ile śniegu :-(

Gość dokladnie !!!
Pl to NIE JEST katolicki kraj, niech mi ta nawiedzona pokaze zapis w Konstytucji, gdzie bedzie napisane, ze Pl jest krajem wyznaniowym. Zrozum glupku, ze nie kazdy wierzy w te religijne brednie!

Gość hahahahhaha nie no nie moge
kurcze, naprawde przegapilas taką ważną sprawę? ło matko.... ja zapisywalam do prywatnego a robiłam to już w ubieglym roku!!!!

Gość masterchefffff
a jesteś pewna, że zapisy są do końca miesiąca w Twoim przedszkolu? Bo w moim mieście zapisy do przedszkoli były tylko do 15 marca.

Gość ło matoooo
Obojętne czy ktos jest katolikiem czy nie, to szacunek dla innych i kultura obowiązują. O szacunku dla cudzych przkonań już nie wspomnę, bo to pewnie za trudne dla niektórych osób. Zawsze będziemy życ wśród chamstwa, skoro matkami sa osoby jak niektóre piszące tu. Co one są w stanie przekazac swoim dzieciom? Tylko swoje chamstwo, bezczelnośc i brak tolerancji.

Gość fdfssd
do kiedy to zalezy od przedszkola u mnei sa do 12 kwietnia

Gość do lo matko
ja generalnie chamska nie bywam i pisze normalnie, ale rozumiem plujace tu jadem dziewczyny, bo mi sie tez noz w kieszeni otwiera jak czytam wpisy takich fanatyczek, ktore w normalnym temacie o zapisach do przedszkola musza wtracic swoje debilne uwagi o religii! Niech idzie na forum dla katoli i tam pisze.

Gość wieelkanocnyzając
u nas trzeba jeszcze dołączyc zaświadczenoe o zatrudnieniu z pieczątka z pracy. tego już się załatwi. może pozwolą dołącyć później napisz czy się udało

Gość usjshbd
Hipokrytki co sie katolikow czepiaja,dzieci pewnie ochrzczone maja i slub koscielny tez jest,bo co ludzie powiedza,a jako anonimowe osoby obrazaja naprawde wierzacych

Gość do lo matko
owszem dzieci ochrzczone i slub koscielny. Ale czemu? Bo mezowi zalezalo i mnie prosil! Mi to WISI wiec co mi szkodzi, posmialam sie z tej calej szopki. Jednoczesnie mu zapowiedzialam, ze to beda pierwsze i ostatnie ustepstwa, dzieci juz mamy duze, na religie nie chodza, do komunii nie poszli i mam nadzieje, ze sami pojma jak "cudowny" jest KK i zblizac sie nie beda ;)

Gość zielona_ciżżżemka
" Zboczency i pijacy nie beda ani mnie ani moim dzieciom mowic jak zyc. Twoja pokute wsadzam sobie w buty" a ty kim jesteś??? twoja kultura i poziom wypowiedzi mówi sam za siebie, co ty możesz przekazać swoim dzieciom??? tak jak rodzice są różni, tak samo księża! szkoda że powielasz stereotypy i powtarzasz plotki, Sama piszesz ze nie masz żadnych doświadczeń OSOBISTYCH z wiarą i księżmi a plujesz jadem na KK ja znam mnóstwo wspaniałych, fantastycznych księży! A BÓG to dla mnie priorytet w zyciu! ale doświadczyłam jego miłości i opieki, trzeba to poczuć bo zrozumieć się tego nie da. A poza tym nawet jeśłi spotkałaś jakiegoś zakłamanego księdza bo tacy też są to nie musisz się od razu za cały kościół włącznie z BOgiem obrażać. A co wszystkie Towje koleżanki, znajomi są idealni? wszyscy są przykładem do naśladowania??? na pewno nie.