Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsdnfalkjfdalk

przegapilam zapisy do przedszkola...jutro ostatni dzien!!!!!

Polecane posty

Gość do lo matko
cizemko - nie do mnie pytanie , ale odpisze bo mysle podobnie jak ososba , do ktorej piszesz. Pewnie, ze nie wszyscy znajomi sa idealami, kazdy ma wady i zaliczyl wieksze lub mniejsze "potkniecia" w zyciu. Roznica polega jednak na tym, ze zadna z tych osob nie probuje byc wzorem do nasladowania dla innych ,ani nie na tym polega ich praca. Praca ksiedza tak! Ksieza powinni byc wzorem, bo mowia innym jak powinni zyc. Widzisz roznice? Jakie prawo ma mi mowic co powinnam w zycu robic facet, ktory dobiera sie do dzieci albo za uzbierane w kosciele pieniadze kupuje sobie nowego merca?

Gość hjjkjkkkkkyytytt
w

Gość zielona_ciżżżemka
ale Bóg nie wybiera ludzi na księży. są ludzie którzy idą na księzy dla kasy, prestiżu,albo nie mają pomysłu na życie. Nikt tego nie weryfikuje. Piszesz że praca księdza powinna być wzorem, oczywiście zgadzam sie ale życie jest życiem Wzorem powinna być też praca lekarza czy nauczyciela ... a też nie zawsze jest. Mało jest lekarzy którzy biorą łapówki, mało jest konowałów którzy robią różne błędy lekarskie??? dlaczego więc nie przestaniesz chodzić do lekarza, dlaczego nie przestaniesz sie leczyć????

Gość do lo matko
bo lekarz ma za zadanie mnie leczyc! Jesli jest chamem i bierze lapowki... no coz, wiadomo, ze tacy sa, ale jesli jest dobrym lekarzem, to spelnia swoj obowiazek, bo przede wszystkim ma leczyc.Jak widze, ze lekarz jest konowalem i pojecia nie ma , to ide do innego. A ksiadz przede wszystkim ma byc wzorem do nasladowania, ma byc jak Jezus i nauczac przykladem! Poza tym zdrowie to jednak wazna sprawa ;) jesli musze sie leczyc ,to to robie, ale sluchac glupot w kosciele nie musze, do niczego mi to nie jest potrzebne, zwlaszcze jesli takich mamy ksiezy!

Gość zieolona_ciżżżemka
no własnie, sama napisałaś: "Jak widze, ze lekarz jest konowalem i pojecia nie ma , to ide do innego. " no właśnie a jak ksiądz jest konowałem to obrażasz się na wszystkich księży swiata, na papieża i Boga.

Gość do lo matko
Bo jednak zdrowie jest mi niezbędne więc będę chodzic po lekarzach aż znajdę dobrego, nie mam wyboru. A jeśli chodzi o księdza to mam wybór- wypiac się na nich, nie są niezbedni , ani oni, ani religia. Da się bez tego bardzo fajnie żyć, bez zdrowia już gorzej ;-)