Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana86

załamana

Polecane posty

Gość załamana86

Mam jeden wielki problem sama ze sobą,ze swą psychiką . Nie jestem silna,szybko się poddaję. Strasznie zakomplesiona,wiecznie zdołowana. Nie chce mi się żyć ,ponieważ nie widzę sensu życia. W domu było zle,ojciec pił i czesto używał przemocy. Mnie nigdy nie uderzył,ale mamę tak. Ja w szkole byłam zawsze słabą uczennicą,wręcz miałam problemy. Czasami wyśmiewana,czy też przez nauczycieli wysyłana na badania. Szkoła była dla mnie wielkim stresem. Moje kompleksy były zawsze widoczne,cicha stałam z boku. Miałam manię na punkcie wagi,przez co byłam bulimiczką. Tak się nie lubiłam ,ze opętała mnie jakaś mania. Ze jestem beznadziejna pod każdym względem Nie widzę dla siebie przyszłości. Nie wiem z czego będę żyła ,jak sobie dam radę. Mam rodzinę,mamę roszeństwoi,ale wszyscy mają człowieka gdzieś... wszystko tylko negują Swoje sprawy,wydaje mi się ,ze obcy mnie lepiej zrozumie jak rodzina. Mam ochotę umrzeć ,myslę czesto ze chciałabym jetaz zginąć i tak nikomu nie jestem potrzebna ,nikt nawet nie zauważy albo gdzieś uciec

Gość załamana86
proszę poradźcie ,napiszcie coś

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idz do psychologa

Gość może pokliakmy
witaj gdybyś chciała poklikać mam cale święta wolne więc było by milo masz gg moj nr 18702993

Gość widi
Hej myślę że najlepiej będzie znaleść sobie jakieś hobby coś w czymś była byś dobra uwierz mi jeżeli w jednej rzeczy człowiek jest dobry ,to można uwierzyć w siebie i z tego czerpać energię ,i siłę ,a jakbyś potrzebowała popisać z kimś to podaję @ widi200@interia.pl trzym się ciepło

Gość jakas ja...
Rozumiem Twój stan, bo sama kiedyś byłam w takim... Chciałabym Ci pomóc, dlatego w razie czego zostawiam mejla: JakasNazwa@vp.pl Jak coś to pisz śmiało :)

do załamana zacytuję słowa z książki Nigdy nie pozwól , nikomu mówić że do niczego się nie nadajesz Tylko do ciebie należy decyzja jak przeżyć własne życie polecam przeczytać "O człowieku, który chciał być szczęśliwy" Laurent Gounelle pozdrawiam S.M.

Gość wawawawawawahuytuy
witaj w klubie, a ile masz lat? masz swoja rodzine?