Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za dużo za bardzo

nie potrafię wybaczyć

Polecane posty

Gość za dużo za bardzo

Facet zostawił z dnia na dzień, dziecinne, gówniarskie zachowanie a mnie po prostu wdeptało w ziemię. Po jakimś czasie on chce spotkania, przeprasza. A ja nie potrafię się przemóc. Czy warto wybaczać, komuś kto postąpił tak beznadziejnie czy nawet nie warto sobie zawracać głowy?

Gość chrupka serowa
daj szanse,czemu nie??? bylam w podobnej sytuacji kiedys

Gość za dużo za bardzo
uważa że uwierzę, że określone osoby go do tego namówiły. Moim zdaniem zdradzał i nic się nie zmieniło. Po prostu jednak mu chyba ona nie wystarcza.

Gość chrupka serowa
tzn zdradzil cie?

Gość za dużo za bardzo
tzn nie mam dowodu poza dziwacznymi smsami jakby pomylonymi ale nie udowodnię w ten sposób nic. Moim zdaniem wszystko włącznie z nagłym zerwaniem świadczy o tym, że kogoś ma i czego teraz znowu ten gówniarz chce??

Gość chrupka serowa
aaaa...to grubsza sprawa.Niech ci udowodni ze nic nie bylo.

Gość za dużo za bardzo
zranił mnie tak mocno, że już nie chcę nawet słyszeć jego głosu a co mówić o spotkaniu. nienawidzę jego, jej, bo na 90% wiem kim ona jest, małoletnia głupia jak noga stołu małoletnia kurwa

Gość gvhuuok
nie wplątuj się w to znowu... jeśli przez niego cierpiałaś to nie warto.

Gość za dużo za bardzo
może on jest mimo wszystko lepszą osobą niż ja, bo umiał kilka razy darować i przyjąć z powrotem gdy wracałam po nagłych zniknięciach. Przez to że ja jestem w porządku nie umiem darować win, zwłaszcza że wiem że nie ma zamiaru z niczego rezygnować. Mimo wszystko paradoks, kłamca oszust umie wybaczyć i przyjąć z powrotem. Ja nie

Gość za dużo za bardzo
cierpiałam wiele razy, dużo przykrości, dużo smutku, rozterek, co zrobić, by jednak nie kłamał, by zostawił tamtą. Ale ostatnio gdy zniknął z dnia na dzień po prostu rozerwał mi serce, nic nie jest już takie jak było

Gość gvhuuok
zapomnij o nim... mówisz, że też nie byłaś w porządku co do niego? może nie jesteście dla siebie? czasami lepiej odpuścić, niż się schodzić, rozchodzić i cały czas cierpieć :(

Gość za dużo za bardzo
zostawiałam go ze względu na kłamstwa, już nie wierzę, że on ją rzuci, tylko po co jeszcze nadal próbuje mnie okłamywać. Nawet w święta nie da mi spokoju, on po prostu kłamstwo i podłość ma na drugie imię.

Gość dziarga
To straszne co piszesz. Jestem tak przerażona że może mój facet robi tak samo. Napisz jak to wygląda żebym mogła sprawdzić swojego. Patrzcie ludzie czego to można spodziewać się po facetach. Niby słodki, przytula sie a co mu się w tym łbie kotłuje ? Na bank że mnie zdradza.

za dużo za bardzo zostawiałam go ze względu na kłamstwa, już nie wierzę, że on ją rzuci, tylko po co jeszcze nadal próbuje mnie okłamywać. Nawet w święta nie da mi spokoju, on po prostu kłamstwo i podłość ma na drugie imię. xxx okłamuje Cię bo sie dajesz okłamywać...nie potrafisz sie przełamać?? to po co próbujesz robić coś wbrew sobie?

Gość auudia6
Nie ma pomylonych sms ow oczywiscie moze sie trafic jeden dwa ale nie wiecej . Tez kiedys argumentowalem to pomylka . Facet klamie ale jezeli go kochasz daj mu szanse jest nadzieja ze potem bedzie chodzil jak pies u nogi. daj mu szanse do nastepnego sms a jezeli sie pojawi to daj mu w ...

Gość auudia6
poczytalem twoj problem i zastanawiam sie tez dlaczego ty znikalas .Moze tez zdradzalas ? Mysle ze do pewnych spraw trzeba dorosnac bo narazie wyglada to jak lustro i slonce raz jedno raz drugie odbija sie od siebie