Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadij89

Znajoma z roku wyznała mi uczucie

Polecane posty

Gość Arkadij89
Gdzie jest ten brak kultury o którym piszecie? To wy mnie obrażacie nazywając głupią ciotą itp., a ja nie będę sobie na to pozwalał. Sory ale to nie ja jestem winny tej sytuacji.

Gość Arkadij89
A wy oczywiście jej bronicie. Tak to takie normalne że laska którą słabo znasz pisze do ciebie i obraża kiedy wina jest wyłącznie jej...

Gość Prawde mowiac
Skompromitowala sie. Nie twoja wina, ze jej zalezy, ale nie jest na tyle interesujaca dla ciebie, ze nie przejales inicjatywy. Nic jej nie odpisuj.

Gość Prawde mowiac
Nie sluchaj ich. Dziwna ta laska jesli przez 2 lata nikt inny nie pojawil sie w jej zyciu...

Gość ertghjkm,hg
ty mylisz pojęcia :D jesli dała popalić to znaczy że jej niezależy :D tak cieżko myslisz ,czy prowokujesz :D zmieniajać co chwila niki

Gość Prawde mowiac
Pokazala, ze jej zalezy poprzez desperackie zachowanie ;) a byloby jej latwiej milczec, wstydu mniej. w sumie to troche zal dziewczyny, ale sama sobie winna, nie ma prawa nikogo obrazac.

Gość pollennaa
A podobała Ci się ona zanim się "skompromitowała"?

Gość Znajomaznjaomejznajomego
Czesc,wiem ze jestes pewnie wkurzony na nia i piszesz,ze sie skompromitowala,mowisz tak teraz,bo jestes zdenerwowany,a tak naprawde to ona jest bardzo silna,przez dwa lata tak dobrze to ukrywala ze nic nie zauwazyles,jest tez odwazna ze w koncu ci to pwoiedzidziala.po prostu wiesz,z kobietami jest tak ze zniosa naprawde duzo,ale nie wsyztsko.ona pekla,postawila wszystko na jedna karte,dlatego ci to napisala.lepeij cos zrobic niz zalowac ze sie nie zrobilo,czy nie tak pelno ludzi powtarza.ochlon troche chlopaku i postaw sie w jej sytuacji,jak ona sie musi czuc teraz, pewnie zaluje,wtyd jej no i zastanawia sie co o tym myslsiz i czy odpiszesz.a to ze na ciebie wjechala,to bylo zwykla obrona.

Wy chloaacy nie rozumiecie takich rzeczy,to ma gdzies glebszy sens,ja sie wcale wam nie dziwie,bo kobiety sa pokrecone,sama wiem po sobie.ja ja rozumiem i wiedzialabym jak sie zachowac i co powinnam teraz zrobic,ale tylko dlatego,ze sama jestem dziewczyna

Jesli i tak masz ja w dupie,to niech ona chociaz wie,ze wszystko przeczytales.napisz jej cokolwiek.nie badz chamem.nie olewaj jej bo wtedy jesli jest mocno zdesperowana mozesz spodziewac sie kolejnej takiej 'milej' wiadomosci.kazdy zasluguje na troche szacunku.jedno jest pewne,jesli to napisala,to zrobila to w jakims celu i oczekuje odpowiedzi

Gość Prawde mowiac
Raczej mu sie nie podobala skoro byl niezainteresowany w ciagu tych 2 lat ;) ludzie myslcie.

Gość Prawde mowiac
Niech jej nic nie pisze. Moze brutalne, ale w ten sposob sie jej pozbedzie.

Gość ewrtrewy
Bo baby są dziwne. Potrafią udawać obojętne chociaż im zależy, a potem mają jeszcze pretensje. To tylko baby mogą coś takiego wymyślić. Mogła się uśmiechnąć, zagadać, dać znać że jest zainteresowana. I mogło coś z tego wyjść. A chłopakowi mogła się i podobać, ale jak była chłodna i obojętna to po co miał działać.