Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama jojo

Walka z otyłością !!!! start

Polecane posty

Gość dama jojo

Wiem, wiem, przed Wielkanocą, nieco to dziwne. Cóż... stanęłam dzisiaj na wadze - 83 kg przy 160 cm. Mam BMI ponad 32, jestem w szoku... do czego się doprowadziłam? Muszę coś zmienić, a wymyślanie od poniedziałku czy po Wielkanocy nie ma najmniejszego sensu. Myślę, czy nie zgłosić się do lekarza po jakieś wspomaganie farmakologiczne. Teraz jem kiwi, jutro może uda się spędzić dzień o owocach i warzywach. Mam w domu różne owoce i groszek cukrowy, sałatę, papryki i marchewki. Kto ze mną???

Gość karolina4382
WITAM JA JESTEM OD 6 DNI NA DIECIE WAZE 80 KG PRZY WZROSCIE 165 JEM 5 MAŁYCH POSIŁKÓW DZIENNIE

Gość karolina4382
WYELIMIONOWAŁAM CUKIER BIALE PIECZYWO ZIEMNIAKI SŁODYCZE NA SNIADANIE JEM ŁYZKE MUSLI Z ŁYZKA JOGURTU NATUR,DRUGIE SNIAD.JAJO PÓL POMIDORA OGÓREK ŁYZKA SERKA WIEJSKIEGO POTEM PRZEKASKA 2 MARCHEWKI I OBIAD GOTOWANE MIESO Z DROBIU LUB PIECZONA RYBA Z BRAZOWYM RYZEM DO TEGO WARZYWA I CWICZE

Gość dama jojo
Witaj, Ważyłaś się już po tych 6 dniach?

Gość dama jojo
monalizaza, nie wiem... jutro znajdę miarę i sprawdzę myślę, że około 86 w pasie, 104 w biodrach

Gość dama jojo
Czuję się paskudnie, jak wielki obleśny słoń.... moje stosunki z mężem mocno przez to kuleją :( Wstydzę się tego jak wyglądam...

Gość dama jojo
wagaciała, fajna stronka... ale czy faktycznie ktokolwiek na diecie tak liczy te gramy???

Gość dama jojo
monalizaza... to pewnie kwestia różnicy budowy ciała, ja zawsze byłam klepsydrą, teraz mocno utytą.... jak patrzeć na BMI.

No ja na dziś dzień ważę 88 kg też wygladam jak utyta tylko że pyza... brzuch mam jak 9 miesiac a po bokach roztępy :( a mąż Ci coś mowi zebys schudla czy nie?

Gość dama jojo
nie prawi mi komplementów, więc wiem, że widzi choć nie grzmi... a w nocy próbuje łapać mnie za brzuch i wtedy strasznie się denerwuję... a on mówi, że mu to nie przeszkadza i i tak mnie łapie kiedy śpię i nie czuję... Dramat, kiedyś byłam wulkanem, dzisiaj na bezpiecznie :( tak, by jak najmniej się przelewało podczas..

witam. ja rowniez na diecie:-) jestesmy razem musimy sie wspierac. nie przejmuj sie do lata bedziesz bez oponki:-) ja tez mam tylko u mnie nie wiadac ze az tyle waze:-)

Gość dama jojo
Witaj Pola :)

wagowo pasuję i doskonale cię rozumiem dama jo-jo :O zaczełam niedawno ale idzie mi niemrawo 😭 teraz tylko przetrwać święta i muszę ruszyć z "kopyta" bo jadę do Chorwacji na długi weekend i chcę mieć szczuplejsze zdjęcia :P

hej dziewczyny jak mineła noc?ja dosyc puzno zasnełam chyba o 24 ogladalam film i co ciekawe nie bylam glodna byl jeden taki moment koło 22 ale napiłam sie wody polozylam sie i głod mi przeszedl jestem codziennie z siebie taka dumna ze sie na nic nie skusiłamw czesniej pochłoneła bym pół lodówki a zwłaszcza lubie ziemniaki zawsze opychłam sie nimi na noc jak zostało z obiadu uwielbiałam je jesc ale teraz o nich nie mysle