Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicxo

Masturbacja...dziwne.

Polecane posty

Gość nicxo

Dzisaj leżałam na łóżku i leciała piosenka, która znam-ktora mi się podoba a, że lezałam to robiłam ''dziwne'' ruchy biodrami, i wyglądało to jakbym się pocierała trochę nogę o nogę i łózko ruchami w górę i w dół... a moja 11 letnia siostrzenica powiedziala z uśmiechem na ustach ''włożyć ci tam kołdrę'' a mnie aż zamurowało :o powiedziałam nie, ale coś mi sie wydaje że ona tak robi, nie rozumiem tego ktoś mi może wyjaśnić?

Gość nicxo
?

"Rodzice często kojarzą onanizm dziecka z seksem, ale nie ma on z nim nic wspólnego. Dla kilkulatka masturbacja jest przyjemną czynnością, która zaspokaja jego ciekawość. Dzięki niej lepiej poznaje swoje ciało. Dziecko zwykle nie kojarzy jej z niczym negatywnym."

Gość nicxo
ale młoda jest już ''kobietką'' ktora miesiączkuje, i na pewno wie o co chodzi. tylko jestem ciekawa i nie rozumiem czemu mi to zaproponowala? jaki byl jej cel w tym?

Miałam 6 lat, kiedy odkryłam, że pocieranie tam jest przyjemne. Kojarzyłam to z czymś, o czym lepiej nie mówić mamie, więc gdzieś się ta seksualność w podświadomości jednak kryje. 🖐️ Są dwie możliwości: ma inklinacje lesbijskie albo po prostu z dobrego serca chciała ci podpowiedzieć dwój sposób na radzenie sobie z napięciem.

Gość nicxo
ja wiem na czym polega masturbacja - jestem prawie dorosła, i jestem bi... ale to nie ma nic do tego. chodzi mi oto ze nie rozumiem czemu to zrobila, jest między nami jakieś 4 lata roznicy (mialam 4 jak sie urodzila) mam 16. wiec duzo rzeczy łapala ode mnie, mi to pokazała kolezanka jak miałam z 6/9 lat i wiem ze to sprawia przyjemnosc, ale zeby tak do ciotki? ...

Szesnastka i prawie dorosła? Mam prawie 18, a uważam się za dzieciaka. Czas mi chyba się przestawić, chociaż smutne to. :(

Gość nicxo
chodzi mi ze ona mnie nazywa 'prawie dorosłą' bo już LO a ona 4 klasa podstawowki, faktycznie zle napisałam moj błąd -przepraszam. :}

To i tak trochę depresjonujące. Właśnie zdałam sobie sprawę, że są dziewczyny, które są ode mnie...młodsze. To nie jest przyjemne, uświadomić sobie coś takiego w tym wieku. :( :( :(

Prawdopodobnie mała nie zdaje sobie tak na prawdę sprawy z tego, że stymulowanie siebie to coś o czym nie powinna mówić tak na prawdę jeszcze w tym wieku i czego robić, co za tym idzie - nie uważa to za coś złego, więc prawdopodobnie była to jej dobra rada dla ciebie - jak przepraszam za głupie porównanie - krój ogórka w szerz a nie wzdłuż.

Gość Jagoda blue
The expen - jesteś powalony ?? Czy to prowo

Gość nicxo
TheExpendables. - masz na bani

Gość mnie ogólnie moje krocze
ciekawiło odkąd miałam kilka lat, początki masturbacji koło 9roku życia (chyba, może wcześniej) i dokładnie, to nie ma nic wspólnego z seksem. przez pewien czas nie wiedziałam co robię bo u mnie nie było to pocieranie nogami i wiązało się z pełnym pęcherzem atmosferę "zakazanego owocu" tworzą dorośli, w końcu pokazywanie się nago jest złe,trzymanie ręki w majtkach jest złe, podrapanie się tam w przy innych jest złe więc logiczne jeśli coś w tamtych okolicach się dzieje przyjemnego jest z natury złe aczkolwiek uważam że siostrzenica była złośliwa po prostu:D 11latka wie co nieco a Ty masz zaledwie 16lat i guzik ją obchodzi, że jesteś jej ciotką i Ciebie to razi. w ogóle dziwię się że Ciebie tak to uraziło bo dzieli Was ZALEDWIE 5lat ja w jej wieku i osoby po 20traktowałam na luzie, i tak samo jak jestem starsza mam relacje na luzie z młodszymi a nie że mają przy mnie zachowywać się jak przy starej ciotce dewotce:O

Gość mnie ogólnie moje krocze
a, czyli ona teraz będzie mieć 12, więc jeszcze lepiej tylko 4 lata

Gość xyz?
Pewnie zastanawiała się, po co to przy niej odwalasz

Gość nicxo
co odwalam? kolysałam lekko biodrami w rytm piosenki -.-

Gość Mnemonic
zazartowała, a dla ciebie to afera :P oczywiście, że twoja siostrzernica robi to z kołdrą, dla mnie jasne :)