Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cercati

dlaczego milczy ?

Polecane posty

Gość cercati

Potrzebuje porady , bo już się wykanczam psychicznie.. no wiec mój były chłopak pisał do mnie cały czas ja odpisywałam ale nie spotkalismy się, pisał ze chce wrócic. no i ciszaa, potem znow się odezwał pisał ze kocha tęskni ze cały czas mysli o mnie wszystko sobie wyjasnilismy i bylo wrecz cudownie , a tu znow nagle cisza . juz przeszlo tydzien sie do mnie nie oddzywa nie wiem co sie dzieje , czy to jest normalne? czy tak sie zachowuje ktos kto niby wielce kocha i mysli ? ja sie do niego pierwsza nie odezwe to jest pewne , mam taka zasade. pomocy bo juz wysiadam :(

Gość pszczoła_j4
nie miał laski to pomyślał że może się uda ciebie bzyknąć ale pewnie nadarzyła się inna i cię olał

Gość bawi się
Bawi się tobą ,sprawdza,czy ta "furtka " jest ciągle otwarta...

Gość cercati
nie , on dobrze wie ze moglabym pojsc na takie cos sama na poczatku mu proponowalam otwarty zwiazek ale sie nie zgodzil.. to musi byc cos innego. ale fakt mógl kogos poznac. ale pisał mi takie rzeczy ze w to wszystko uwierzyłam .. naiwnie . nie rozumiem tylko po co ty wszystko to jego staranie sie , a teraz to milczenie.

Gość femmmmmme
jeśli się tak zachowuje, to znaczy że najwyższy czas znaleźć nowy lepszy model :)

Gość cercati
łatwo tak mówić, a ja nawet nie potrafie z nikim innym pisać cały czas myśle o nim . :( :( :(

Gość Dym dym dymać
może bawi sie w milczenie owiec

Gość cercati
hahahah . zlałam się . chce się dowiedzieć czemu mliczy ! dlaczego faceci tak postepuja

Gość facettttto
widocznie jest nieudacznikiem i stosuje zagrywki z PUA. Jak wyżej juz parę osób doradzało, należy go olać.

Gość cercati
no tylko nie moge zrozumiec tego ze pięknie ladnie było pozegnalismy sie na dobranoc i myslalam ze na drugi dzien sie odezwie a tu cisza.

Gość facettttto
Na pewno ma małego albo stulejkę. Nie masz czego żałować. Gdyby miał tam wszystko w porządku to by tak nie uciekł.

Gość cercati
Nio tak......................

Gość cercati
wypierdalac;p