Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamerka

Nie moge przytyć :

Polecane posty

Gość lamerka

Witam ostatnio postanowiłam troche przytyć ... objadam się wczoraj wyliczyłam ze zjadłam pond 3000 kcal ... jem dużo słodkości , fastfoody, kaloryczne rzeczy...Tylko że owszem wieczorem waga wzrasta a z rana juz jeszcze mniejsza czasem niż była ... jak pzytyć?

jedz obiad wieczorem w puznych porach ja sie opychałam iteraz mam klopot musze zrrzucic 20 kg

Gość psotka pieszczotka
mam podobny problem, od kilku lat nieważne co jem nie mogę przytyć... tak bym chciała ważyć tyle ile powinnam... brakuje mi 10 kg.

Gość byłam za szczupła
właśnie czytam co tam piszecie na kafeterii i widzę, że ma ktoś podobny problem jak ja miałam. pamiętam, że pierwsze co to do lekarza bo jak mówi jagodzianka może to być jaki pasożyt lub choroba. Drugie co sama zrobiłam to zaczęłam szukać co robić. Z kilku artykułów dowiedziałam się, że przyczyną niedowagi może być za mała masa mięśniowa i złe propozycje w jedzeniu, nie zaś jak sama sądziłam za mało tłuszczu. Okazuje się, że to od złych proporcji tego co jemy najczęściej chudniemy lub tyjemy, a że mięśnie ważą więcej niż tkanka tłuszczowa to możemy więcej ważyć i być zdrowymi. Pozostaje pytanie czy zależy nam na wadzę czy zdrowiu i smukłej sylwetce? Hania

Gość lamerka
a czemu aż tyle przytyłaś karola?

Gość byłam za szczupła
stawiam, że właśnie chodzi o pory jedzenie i przemiany metaboliczne, mówiąc prościej jak tyka zegar biologiczny w ciągu doby :)

Gość psotka pieszczotka
byłam za szczupła - jak tak przeczytałam się trochę na tym znasz. piszesz że miałaś podobny problem, czyli udało ci się go rozwiązać? tak bardzo chciałabym pozbyć się tej niedowagi...

Gość byłam za szczupła
jasne, chętnie ci dam: skorzystałam z tego http://on.fb.me/10fytcu ćwiczę parędziesiąt minut tygodniowo i mam wsparcie trenera i dietetyka za grosze :D

Gość psotka pieszczotka
dziękuje, zapiałam się i skontaktował się ze mną bardzo miła osoba. Od poniedziałku zaczynamy zajęcia z grupą wsparacia , a teraz dostałam kilka cennych porad od czego zacząć. spodobało mi się to, ze to kilkadziesiąt minut tygodniowo i dziś już ćwiczyłam! :D jestem dumna z siebie! :)

Gość psotka pieszczotka
dostałam wskazówki odnośnie drobnych zmian w jedzeniu i faktycznie może to być za mało mięśni. :)

powiem tak jadlam rzadko a w duzych ilosciach i lubiałam miec pełny zoładek na noc najbardziej lubiałam ziemniakami sie opychac lub salatka jarzynowa z majonezem mniam ale to doprowadziło mnie wlasnie do nadwagi co z tego jak buzke mam ładna jak resztab ciało to samo cielsko dlatego postanowilam to zmienic

Gość dunka39
trafiłam na ten temat, przeczytałam. bo tez mam problem z wagą. chce chce 14 kg, mam 173 cm i 78 kg. coś mi powiedziało że warto sprowadzić link, więc się zapisałam i czekam na odpowiedź.

Gość daj spokój
królik jesteś by wcinać zieleninę? najlepiej od razu sobie odpuść.