Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........zamyslona

Czy to mozliwe??? czy jestem w ciazy???

Polecane posty

Gość .........zamyslona

Witam wszystkich, ktorze zechcieli przeczytac moj temat. otoz mam problem. 6 tygodzni temu poronilam swoja pierwsza ciaze. byl to 11 tydzien i do dzisiaj nie znam przyczyny. Niestety... stalo sie to co sie stalo i czasu nie moge cofnac, choc nie wiem czy daloby to cos. wracajac do tematu. do 1 @ kochalam sie zabezpieczeniem (przewaznie)... po niej przestalismy sie zabezpieczac. okres powinnam dostac 16 kwietnia. jednak dostalam bialawych uplawoc... dosc wodnistych lekko zabarwinych biela. napewno sie jest to zadne zapalenie.

Gość .........zamyslona
jest tu ktos???

Gość niusia85
16 kwietnia czy marca? Jak marca to zrób sobie test no i lykaj kwas foliowy, to podstawa.

ja poronilam w maju a juz w czerwcu bylam w drugiej ciazy.Lekarze twierdzili ze tak od razu sie nie da a jednak.Zrob test.A i chyba mialas na mysli 16 marca?

Gość .........zamyslona
Pierwsza miesiaczke po poronieniu dostalam 19 marca wiec nastenpna powinna byc 16 kwietnia. Po zabiegu organizm doszedl juz do siebie, psychika rowniez. moj partner wierzy w metode liczenia dni plodnych, ja nie wiem co o niej muslec. nie wiem czy po poronieniu cykl tak szybko reguluje sie

Gość po co Ci te
jeśli masz cykle 26-29, to dopiero teraz wchodzisz w fazę dni płodnych, więc jak mogłabyś być w ciazy?

Gość Ewka83
Nie jesteś w ciąży tylko masz dni płodne

Gość .........taka sobie dziewczyna
Lekarze wystawili mi diagnoze, ze nie bede miala dzieci. mialam wtedy 19 lat i chorowalam. po 7 latach jednak okazalo sie, ze jestem w ciazy. byl to dla nas szok. poprzednim razem okres mialam 2 grudnia a 4 stycznia lekarz stwierdzil ciaze

to jak szybko mozna zajsc w ciaze po poronienu to sprawa indywidualna. Ja dowiedzialam sie ze moja ciaza jest martwa 5 maja,poronilam chyba 8 maja a 18maja pamietam ze mialam wizyte u lekarza i jeszcze wtedy krwawilam i wg lekarki to bylo jeszcze krwawienie po poronieniu a nie miesiaczka.W ciaze zaszlam w polowie czerwca