Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki11wiki

Mam wszy

Polecane posty

Gość wiki11wiki

mam wszy i niewiem co robić a za dwa dni święta dam rade je zwalczyć do tego czasu ?

Gość mamalala555
idz do aptelki i kup specjalny preparat... i to szybko bo one sie szybko mnoza i za pare dni caly leb bedzie ci sie ruszal

Gość kierowca rosomaka
ja mam pluskwy :classic_cool:

Gość same wszy
Same wszy "zabijesz szybko". Tez mialam kiedys ten problem. Kup w aptece preparat na nie. Rozprowadzasz na glowie, czekasz iles tam czasu i splukujesz. Niestety "jaja" wszy zotaja przyczepione do wlosow i wyglada to jak lupiez (przynajniej ja tak mialam) i trzeba je wyczesywac grzebieniem. Ja mialam razem z tym preparatem i mial takie waske odstepy zeby mozna bylo zlapac te wszy. Chociaz zanim to wszystko sie wyczesze troche sie niestety schodzi :/

Gość dsf
umyj włosy i głowę :O

Gość wiejaola
a ja swiezb

Gość sara

Moja córka bardzo lubi te ochronne gumeczki Cichowsza. Nie zsuwają się jej z głowy, są w ładnych kolorkach i najważniejsze że chronią .

Gość arr

W przedszkolu u moich dzieci furorę robią obecnie gumki CichoWsza, które mają miły zapach, fajnie się sprawdzają i dają dobre efekty więc jak w przedszkolu czy szkole jest problem z wszami to warto się w takie gumeczki zaopatrzeć.

Gość majka
Dnia 27.09.2019 o 12:37, Gość arr napisał:

W przedszkolu u moich dzieci furorę robią obecnie gumki CichoWsza, które mają miły zapach, fajnie się sprawdzają i dają dobre efekty więc jak w przedszkolu czy szkole jest problem z wszami to warto się w takie gumeczki zaopatrzeć.

POlecam