Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaniepokojona kobieta

Ciąża czy jednak nie?

Polecane posty

Gość zaniepokojona kobieta

Cześć dziewczynki doradzcie prosze Niedawno udzielalam sie na forum, ale przybliże moją sytuacje. Nieregulanie miesiaczkuje, wiec ciezko okreslic mi długość cyklu,nie wiem tez kiedy wypadają u mnie dni płodne. 29.30.12 mialam miesiaczke w styczniu nie mialam jej wcale, kolejna ostatnią dostałam bardzo obfitą 14.02.13, dokładnie 14.03 odbylam niezabezpieczony stosunek z chłopakiem, spuścił się do mnie, 5 dni po tym wydarzeniu dostałam plamień które trwały 2 dni, nie pomyliłam ich z miesiączką bo to nie była miesiączka, dodam że nigdy wcześniej nie wystąpiły u mnie takie plamienia. 8 dni po stosunku udałam się na bete HCG wynik wyszedł negatywny, jednak od lekarza usłyszałam ze na ten test mimo wszytsko mogło być za wczesnie, zrobił mi usg i powiedział że wydaje mu sie ze miesiaczka powinna niedlugo sie pojawić, a jak nie to żebym zrobiła test i kazał mi brac luteine, brałam ja pod język co 6h, w 8 dniu brania luteiny (czyli wczoraj) dostałam ponownie plamien, bardzo delikatne, widoczne ledwo na papierze, jednorazowo, dzis jest czysto. Miałam kupiony test ciążowy wiec go dzis z samego rana wykonałam i wynik wyszedł negatywny. Czy mimo to mogę być w ciąży? Nie staraliśmy sie o dzidziusia ale jesli juz tak by sie stało bylibyśmy szczęsliwi. Nie wiem juz co o tym myśleć, swieta sie zbliżają więc o wizycie u ginekologa w najbliższym czasie mogę zapomniec.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować