Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie......foto

Jakie zdjęcia wstawiacie na portale randkowe by przyciągnąć faceta ?

Polecane posty

Gość jakie......foto

Wiadomo, ze opis jest najwazniejszy jesli chcesz poznac ''normalnego''...ale bez fotki ani rusz...na profile bez zdjęc praktycznie nikt nie zaglada...jakie fotki wiec wstawiacie? Bo z tego co widze u dziewczyn króluje foto twarzy z bliska a na niej głupkowaty usmiech :O Nie wiem czy faceci to lubią ale gdybym ja szukala dziewczyny to bym do takiej nie napisala...albo rozne dziwne pozy, a'la modelka... Zdjecie z wakacji w kostiumie to chyba kompletna porazka. Wszedzie radza by umieszac zdjecia zwiazane z naszymi zainteresowaniami...

Gość faceci umieszczaja zdjecia
sprzed 20 lat, ale to dziala tylko do 1go spotkania.

Gość gkghjkfjhgf
Heh najczesciej wstawiają fotki z matury albo poczatku studiow. Gdy byli 10 lat mlodsi i mieli 10cm mniej w obwodzie brzucha :D + 10cm dluzsze wlosy, bo potem to zakola i łyse łby

Gość gyuiop
zdjeciem sie przejmujesz? jak jestes ladna to mozesz wkleić byle jaką fotę ,faceci to zauważą .

Przede wszystkim należy dać zdjęcie CAŁEJ SYLWETKI by później facet się nie rozczarował... Tak bardzo często jest, że głupie pindy wstawiają jedynie zdjęcie popiersia i reszty trzeba się domyślać :o Jak jesteś gruba to nie masz czego szukać na portalach bo faceci nie są desperatami ( zazwyczaj ) by spotykać się z GRUBĄ. Gruba nie dbała o siebie więc po co z CZYMŚ TAKIM się spotykać ?? :classic_cool:

Gość tsmuno
i nie przerobione ! Żadne czaqno białe, żadna sepia,blur i inne gowniane efekty dla gimbusow. Fajna laska a w realu pryszcze, paszcza jak u alkoholika. Zamalowują trądzik, blizny :O te ktore odejmują kg w photoshopie to dopiero tragedia. Dobrze, ze wiekszosc nie umie sie tym obslugiwac

Gość erownasieemcekwadrat
Ja zawsze patrze najpierw na zdjecie.dziubki, zdjecia z reki glupie minki itd zaraz odrzucam. Mi sie podobaja zdjecia kobiet robione przez innych z dystansu bez strasznego pozerstwa i minek(fajnie wygladaj zdjecia plenerowe). Ubranie ma tez duze znaczenie bo zbyt imprezowy stroj, podkreslanie dekoltu sprawiaja ze zamykam okienko. Ja szukam kobiety z klasa, skromnej a jednoczesnie kobiecej ktora nie podkresla swoje seksualnosci bo jest swiadoma ze czasem jeden niewinny usmiech i blysk w oku znaczy wiecej i jest bardziej fascynujacy niz wypinanie cyckow, pupy, robienie dziubkow itd.

Gość sokfsjfkjfkk
" ubiór obcisły, otoczenie skromne" to może najlepiej wogóle nago ?

Gość Gość
Dnia 29.03.2013 o 12:46, Gość gkghjkfjhgf napisał:

Heh najczesciej wstawiają fotki z matury albo poczatku studiow. Gdy byli 10 lat mlodsi i mieli 10cm mniej w obwodzie brzucha 😄 + 10cm dluzsze wlosy, bo potem to zakola i łyse łby

Dokładnie, profilowe zwykłe jest cacy zdjęcie i juz myślę sobie ,,o! Ten jest fajny..." po czym oglądam kolejne jego zdjęcia a tutaj brzuch piwny, lysina i ogólnie wydać ze zbrzydl. Entuzjazm opada 😕

Dnia 29.03.2013 o 16:48, Gość sokfsjfkjfkk napisał:

" ubiór obcisły, otoczenie skromne" to może najlepiej wogóle nago ?

Czemu nie?