Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulec lorkiestra

po ilu dniach wasze dzieci 1 raz sie rozchorowaly jak

Polecane posty

Gość gulec lorkiestra

poszly do przedszkola?i po jakim czasie przestaly chorowac z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość hjjkjkkkkkyytytt
po 2 tyg. od pojscia do złobka rozchorowala sie. a potem to co miesiac byla chora. tak do kwietnia. 1 rok byl najgorszy. W 2 roku tez chodzila do zlobka- zachorowala w grudniu, potem luty.Nieliczac pojedynczych dni.Gdzie byl katar czy kaszel. A w tym roku szkolnym zachorowala tez 2 razy.Grudzien i luty. dziekuje.

Gość Znów będę mamą...
Pierwszy raz po dwóch tygodniach, później nawet po trzech dniach. I tak non stop od września do grudnia. W grudniu ospa, 3 tygodnie w domu i później już tylko lekkie przeziębienia. Teraz od września była 2 razy lekko przeziębiona.

Gość enkepenke
po 2 tych tyg potem po tyg potem po 2 i tak do grudnia potem byl spokoj do pazdziernika i od nowa co 2 tyg chore

Gość gulec lorkiestra
dzieki za odpowiedzi.Widze,ze to magiczne 2 tygadnie tu rzadzi. Moje dziecko chodzi miesiac i na razie jeszcze nie chorowalo i zastanawiam sie jak to jest w statystykach i kiedy liczyc na pierwsza chorobe

Gość ..,:):):):),..
Ani razu a chodzi już 2 lata, najpierw zlobek pozniej przedszkole. Ale my z rodziny wikingow:) A 3 razy miał katar.

W 4 latkach po 2 tygodniach. Efekt taki że w ciągu pół roku trwania przedszkola mój był w nim tylko 6 razy.Więc po pół roku wypisałam z niego dziecko. W 5 latkach po 2-3 tygodniach.Pierwsze pół roku wyglądało tak że tydzień/dwa w przedszkolu a potem tyle samo w domu.Na wiosnę się unormowało :) A w zerówce (6 latkach) miał tylko ospę.