Gość koloposkloko Napisano Marzec 29, 2013 I szczerze, nie wiem czym sie ludzie podniecaja. Ta komorka ma wiecej wad niz zalet :( Mialam wczesniej SE Arc S i zaluje ze go sprzedalam :( Iphone ma piekny wyswietlacz i zajebisty dotyk i tyle ... Wady: - nie mozna przesylac plikow za pomoca bluteooth, tylko inne oosby moga nam je przesylac ;/ - bateria, jaja sobie robia, zeby telefon padl po 1,5 godzinym przegladaniu neta? mialam wczensiej smartfony i conajmniej trzymaly ok. 4 h ciaglego przegladania interetu ... internet jest mi potrzebny w pracy, majac SE czesto wysylalam niektore pliki przez telefon. a w tym srajfonie ledwo wejde i juz polowa baterii wyczerpana. jesli chodzi o trzymanie bateri bez korzystania z funkcji jakie daje smartfon, trzyma 2-3 dni ... ale jakbym chciala zwykly telefon to bym kupila sobie za 100 zl, a nie kilkaset. Dobrze ze to byl prezent. - pobieranie plikow z internetu - jezu nie mozna pobrac bezposrednio a telefon np. pliku pdf, jakiegos obrazka itp. z przegladarki internetowej. - wrzucanie plikow na telefon - matko i corko, nie mozna wrzucic jak w innych telefonach - czyli kopiuj plik np z komputera i wrzucasz go na telefon. tu najpierw trzeba pobrac gonwiany program itunes ;/ ok jak jestem w domu jest ok, ale jak juz jestem w pracy czy uznajomych, za chiny nic nie wrzuce bo nie maja zainstalowanego itunes. Ja na prawde nie wiem, czym ludzie sie tak podniecaja :( Mam zamiar pozbyc sie tego szitu jak najszybciej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach