Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość koloposkloko

kupilam iphona 4 ...

Polecane posty

Gość koloposkloko

I szczerze, nie wiem czym sie ludzie podniecaja. Ta komorka ma wiecej wad niz zalet :( Mialam wczesniej SE Arc S i zaluje ze go sprzedalam :( Iphone ma piekny wyswietlacz i zajebisty dotyk i tyle ... Wady: - nie mozna przesylac plikow za pomoca bluteooth, tylko inne oosby moga nam je przesylac ;/ - bateria, jaja sobie robia, zeby telefon padl po 1,5 godzinym przegladaniu neta? mialam wczensiej smartfony i conajmniej trzymaly ok. 4 h ciaglego przegladania interetu ... internet jest mi potrzebny w pracy, majac SE czesto wysylalam niektore pliki przez telefon. a w tym srajfonie ledwo wejde i juz polowa baterii wyczerpana. jesli chodzi o trzymanie bateri bez korzystania z funkcji jakie daje smartfon, trzyma 2-3 dni ... ale jakbym chciala zwykly telefon to bym kupila sobie za 100 zl, a nie kilkaset. Dobrze ze to byl prezent. - pobieranie plikow z internetu - jezu nie mozna pobrac bezposrednio a telefon np. pliku pdf, jakiegos obrazka itp. z przegladarki internetowej. - wrzucanie plikow na telefon - matko i corko, nie mozna wrzucic jak w innych telefonach - czyli kopiuj plik np z komputera i wrzucasz go na telefon. tu najpierw trzeba pobrac gonwiany program itunes ;/ ok jak jestem w domu jest ok, ale jak juz jestem w pracy czy uznajomych, za chiny nic nie wrzuce bo nie maja zainstalowanego itunes. Ja na prawde nie wiem, czym ludzie sie tak podniecaja :( Mam zamiar pozbyc sie tego szitu jak najszybciej ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować