Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabeth8

Czy któraś z Was nie wiedziała że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość izabeth8

tak się zastanawiam czy któraś z Was była w ciąży i nie wiedziała o tym i dowiedziala sie np w 5 miesiącu? tak sie zastanawiam bo, od jakiegos czasu czuje dziwne rzeczy w brzuchu przypominające ruchy dziecka, moze fiksuje amoze cos jest na rzeczy , pamietam z 1 ciazy, okres mam normalnie wiec pewnie to tylko moje urojenia.

w 5 nie, ale w przy ostatniej ciązy dopiero w 4 msc sie dowiedzialm calkiem przypadkowo.Do 3 msc miala regularne krwawienia tyle ile na okres

Gość izabeth8
poczułaś ruchy?czy poszłaś do lekarza? i okres był calkiem normalny:?

Pisalam o tym w innym temacie, ale powtorze Poszlam na przeswietlenie bo kłuło mnie pod zebrami, nie mocno aczkolwiek wskazywalo to ze z watrobą cos nie tak, lecz nie podobalo mi sie to ,bo nie jem w ogole tlustych potraw ani alkoholu nie pije to no niezabardzo dawalo mi to spokój. Wielkim zaskoczeniem byla informacja ze to mały lokator jest sprawcą mojego dyskomfortu Nie mialam mdlosci, omdlen

Do 3 miesiaca krwiawilam zgodnie z terminem mentruacyjnym tyle ile zawsze na miesiączke)i slabo tez sie nie czulam ,dlatego nie wiedzialam ze jestem w ciązy

Gość kot_,_ Sylwester
jak mozna nie wiedziec ze jesteś w ciazy jesli seksisz w dni plodne? tabletki czasami też zawodzą

ja rowniez przez pierwsze 3 miesiace mialam normalna miesiaczke wiec o ciazy dowiedzialam sie ok 4 mc. Najsmieszniejsze jest to ze zdaniem mojej mamy po prostu balam sie powiedziec wczesniej bo nie wierzy ze mozna miesiaczkowac w pierwszym trymestrze bo w jej przypadku tak nie bylo.

Gość izabeth8
no to nieźle, w takim razie zrobie test dla swietego spokoju.

Gość izabeth8
amozna jak widać nie wiedziec ze jest się w ciąży, jesli okres jest regularny i zero objawów to mozna nei miec pojecia o tym. ja rowniez miesiaczkuje regularnie, aeczuje takiejakby ruchy w brzuchu cos w podobie do pierwszej ciazy, nie wiem moze sobie wkręcam.

Ja sie akuratnie bardzo wczesnie dowiedzialam o swojej ciazy. Okres zawsze mialam nieregularny biorac pod uwage fakt iz kilka miesiecy wstecz odstawilam tabletki cykle byly od 28 dni czasem nawet az do 40 paru tak wiec na opoznienia uwagi zbytnio nie zwralam. Pierwszym objawem bylo niemalze stracenie przytomnosci po oddaniu krwi ( jestem honorowym dawca). Bylam wtedy ok 2 tyg po zaplodnieniu.

Gość agatanogazamiata
zakłopotananieznajoma-----> to po co się wypowiadasz??

Gość lepiej by bylo jakbys
ja dowiedziałam się w 3 m-cu, gdzyz już wcześniej kilka razy zdarzało mi się, ze nie miałam okresu przez 2 mce wiec mnie to nie zdziwilo i tym razem... ale w 3 m-cu już się zaniepokoiłam i poszlam do gina