Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalo

sposoby na samotność

Polecane posty

Gość kalo

Pełno tutaj narzekań na samotność, brak związku lub nieudane relacje.Chciałabym poruszyć temat od innej, lżejszej strony. Moim zdaniem często brak partnera wynika z niestwarzania sobie okazji, aby kogoś poznać. Napiszcie co robicie, żeby znaleźć partnera/ partnerkę:) Ja chodzę na imprezy(1-2 razy na miesiąc mniej więcej), wychodzę do znajomych, poza tym trenuję taniec, więc tam też przewijają się faceci. No i oczywiście studia+ praca- tam też się rozglądam;p Jakie Wy macie sposoby?;)

Gość Samotniczka 1981
Masz rację, często powodem samotności jest samotnictwo. Ja nie robię nic, siedzę w domu - jestem w związku z tym sama. I jakoś nie przeszkadza mi to ;)

bieda= samotność, odkad zarabiam powyzej 2 tys, to mam pelno ofert atrakcyjnych kobiet i udalo mi sie zdobyc moją wybrankę, ale też musiałem przestać ją traktowac jak jajko, raz ją olałem raz powiedziałem że nie mam czasu i już sama wlazła mi do łózka, do tego żeby sie nie nudizć na kafeterii znalazłem sobie kochankę

Człowiek jest stworzony do samotności. Nie ma o czym pierdolić, że każdy musi być w związku.

Mam konto na portalu randkowym, co tydzień chodzę ze znajomymi na różne imprezy, nie jestem nieśmiała, zagaduje do facetów i tak dalej. Ale nie mam ciśnienia na faceta, wprost przeciwnie, nie mam ochoty na związek.

Gość prawictwo pospolite191
Ja mysle ze to z przyzwyczajenia .. Gdyby nie internet to pewnie miałbym dziewczyne .. Jestem uzależniony od sieci nie interesuje mnie alkohol , kobiety itd .. Bez internetu pewnie bym umarł z nudów .

Gdy wstaje z łózka rano , to pierwsze co robie to włączam komputer . Telewizja ? Nie oglądam wcale

Gdy jestem na dworze , to tez ciągnie mnie do domu , do kompa Dlatego trudno mi wytrzymać więcej niz 3 godziny poza domem ..