Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO skwasiłam a zawsze tak robi

Za kwasna zupa pomidorowa.Co dodać?

Polecane posty

Gość NO skwasiłam a zawsze tak robi

Miałam wczorajszy rosół i dodałam zagęszczonego soku z kartonu plus trochę śmiietany i wyszedl kwas. Jak uratować zupę ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A
dolać rosołu dosypać łyżkę cukru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość NO skwasiłam a zawsze tak robi
Dzięki rosołu nie mam, ale z cukrem spróbuję, mama jeszcze słodką smietankę, moze ją dodam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A
moja babcia zawsze dodawała cukru, zupa staje się wtedy łagodniejsza śmietanka też pomoże

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość NO skwasiłam a zawsze tak robi
dziękuję :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kot bez butów boso chodzi
możesz dosypać cukru wlać więcej śmietany dorzucić marchewkę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×