Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa krus

zachiwanie meza mnie niszczy

Polecane posty

Gość penelopa krus

Jak reagować na zmianę która zaszła w moim mężu odkąd ma nowa koleżankę w pracy,to jest od 5-6 miesięcy...zaczął mnie krytykować na każdym kroku,pouczać,ignorować w towarzystwie,całkowitą oschlosc,brak seksu od 4 miesięcy( bo coś powiedziałam i jemu sie odechcialo),brak dotyku,czułości,opieki.A on sie stroi,chodzi na siłownię,dba o siebie...u mnie zaczęły sie lęki,źle sie czuje psychicznie i emocjonalnie,ale nie mam siły działać i nie wiem co mogłabym zrobić,pogubilam sie...

Gość .wredna jędza
Zawsze dziwiły mnie te kobiety, które zamiast tupnąć nogą i powiedzieć "halo kolego! Nie życzę sobie takiego zachowania, zbastuj!", to pozwalają się tak traktować i zaczynają mieć jakieś lęki i złe stany psychiczne.

Gość a gdzie Ty mieszkasz, że
byc może ejszcze Cie nie zdradza, ale flirt na pewno jest. Do zdrady zapewne dojdzie...cham z Twojego męża. Cos mu sie nie podoba? pokaż mu drzwi

Gość Athena ****
oddaj go damie niech sie nacieszy jak mu w rodzinie źle opieranie trutnia w końcu w komplecie :classic_cool:

Gość ojj
współczuje rozumeim co musisz teraz czuć:( ale tak jak juz któś napisał weź mu po prostu powiedz że jest do cb wredny zapytaj czy coś mu w Tobie nie pasuje a jeśli bedzie się wymigiwał od odpowiedzi to też go olej i powiedz mu że skoro tak cię traktuje to może spadać do tej swojej ...:p nie dawaj się kobieto

Gość penelopa crus
Problem w tym że jestem "za dobra",tłumacze go ciągle,bo pracuje a ja w domu,bo może zestresowany,bo może brzydko wyglądam po ciąży albo źle gotuje itd, robię z siebie ofiarę bo nie potrafię inaczej,nie jestem typem silnej babki,raczej delikatnej i nie wiem jak w zgodzie z moja natura reagować...jestem też w szoku co mu odbiło,jestem rozbita...

Gość czarownicaznadmorza
jestes cierpięttnicą na wlasne zyczenie sama sobie wybierasz taką rolę powodzenia

Gość penelopa crus
Znajduje smsy gdzie jest milutki,w domu dla mnie taki nie jest...jak zarzucam mu że kogoś na to robi ze mnie nienormalna wariatów i wie głupio uśmiecha,to nie ten facet ktorego poslubilam.A ją widzę błędy w sobie,on sam mi też je wskazujei jestem taka że winie siebie i cieszę ie z ochlapow które rzuca w moja stronę,typu jedne mile slowo na tydzien

Gość penelopa crus
Przepraszam za błędy,a sms od koleżanek i do koleżanek ma sie rozumiec

Gość Icy Moon
Dziewczyno, zalatw sobie opieke do dziecka na co najmniej dwa popoludnia w tygodniu, zapisz sie na basen, na silownie idz do fryzjera, do kosmetyczki. Kup sobie sexowna bielizne, szpilki. Uwierz mi, nawet w jeansach, kiedy mam szpilki i ponczochy czuje sie jak krolowa. W domu tez mozesz duzo zrobic, codzinny masaz szorstka rekawica, naprzemienne prysznice, masaz banka chinska, owijanie folia, 15 minut cwiczen itd.Wystarczy systematycznosc. Wystarczy 6-8 tygodni i bedziesz wygladala piekniej i czula sie o niebo lepiej. A wtedy tez bedziesz dostawala mile smsy ;) A jesli chodzi o obiady, to skoro nie smakuja, przestan mu gotowac...po co ma sie chlop meczyc?

Gość bdhs
i co trzeba bylo do pracy isc a nie bawic sie w wygodna kure domowa,teraz on cie zostawi a ty biede bedziesz klepac,bo kto cie zatrudni