Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola33

176 cm i 63 kg ile powinnam ważyć?

Polecane posty

Gość jola33

dwa dni temu przyjrzałam się sobie dokładniej, zrobiłam sobie poranek tylko dla siebie by móc dziś upiec i ugotować wszystko na święta, zakupy zrobiłam wcześniej. na co dzień jestem zalatana i nie ma tyle czasu dla siebie przez co umknęło mi chyba kiedy zrobiły mi się takie fałdki... źle się z tym poczułam postanowiłam coś z tym zrobić. Najpierw chce wiedzieć ile powinnam ważyć?

Gość jola33
podało "Twój wskaźnik BMI wynosi 20.3. Brawo! Masz idealną masę ciała" no dobra to skąd te fałdki i co można z nimi zrobić?

Gość gfhfghfghf
masz dobra wage

Gość jola33
no dobra to dlaczego oponka hula-hop ze mi wisi na brzuchu? pomyślałam, że skoro jestem za duża to mam schudnąć, a tu wychodzi, że dobrze ważę. to co mam zarobić?

Ja też uważam że masz odpowiednią wagę do swojego wzrostu. A tymi fałdkami nie masz się co przejmować. Mąż który kocha akceptuje cię taką jaką jesteś. A jeśli już tak przeszkadzają ci te fałdki to proponuje wyskoczyć od czasu do czasu do Sauny i na basen. Pobyt w saunie tak 2 do 3 razy w miesiącu po 6 do 7 godzin po 3 lub 4 miesiącach zrobią swoje i fałdki znikną.

Wszystkim ogólnie znana to sprawa, Wielu Polaków męczy nadwaga. Choć trzeba przyznać, wielu się trudzi, By znaleźć sposób jak się odchudzić. Często wysiłki nie są skuteczne, Nie wystarczają chęci najlepsze. Więc zastanowić nam się wypada, Jak większość ludzi w Polsce dziś jada. Mięso kochają jadać Polacy, Kiedy już przyjdą do domu z pracy. Uprzedza przy tym każdy swą żonę, By wszystko było dobrze smażone. W kuchniach panuje kotlet schabowy, O rybach prawie nie ma tu mowy. Nie dla nas marchew, nie dla nas kasze, Chcemy pulpety oraz gulasze.

Gość gruba nie jesteś
masz dobrą wagę, jeśli dalej wyważasz, że coś jest nie tak zrób jak mówi jarek, abo znajdź jakieś ćwiczenia. Ja osobiście chciałam schudnąć więc poszperałam w sieci. Jedz więcej błonnika, bo może że jelitach zalega niestrawiony pokarm, a potrafi on sporo ważyć.

Gość jola33
może macie racje i nie potrzebnie panikuje, ale widzę, że moje ciało nie jest tak jędrne jak być mogło. błonnik, hmm.. sprawdzę, może to przez jelita. Co proponujesz w kwestii ćwiczeń?

Gość Pipi Loha gruba
176 - 55-57kg 174 cm - 53-55 172 cm - 51-53 kg 170cm- 49-51 kg to wymiary i wagi dla kobiet a teraz wymiary dla LOCH: 170 cm - 54-56 172cm - 56 - 58 kg 174 - 58 - 60kg 176 - 60-62 kg 178 - 64-66kg

Gość gruba nie jesteś
ciekawy wierszyk, jarek. Jola osobiście sporo testowałam diet i ćwiczeń. Polecam ci pilnować tego błonnika bo jemy go za mało nawet jak ktoś się nie odchudza oraz min 2 litry wody dziennie. niedawno trafiłam na to w sieci http://on.fb.me/10fytcu i powiem szczerze jestem zadowolona z tego co mi zaproponowali. Ćwiczę krótko a intensywnie według instrukcji i czuje rezultaty, moje ciało powoli staje się bardziej sprężyste, a drobne kroczki jakie dzięki temu poczyniłam w diecie tez wyszły mi na dobre. Co ci mogę jeszcze polecić? To co radzi Jarek, zwróć uwagę co jesz, więcej ryb i sałaty. Jak jeśli chcesz schudnąć to trzeba pilnować diety, nawet jeśli chodzi o lepsze samopoczucie i ujędrnienie ciała warto zmienić nieco nawyki by zadbać o siebie i swoje zdrowie.

Gość jola33
Właśnie tego potrzebuje by moje ciało było bardziej jędrne i chyba schudnąć nieco. kliknęłam, zapisałam się i zobaczymy. :) dziękuje :)

Gość daj spokój
powinnaś ważyć 170 kg i mierzyć 63 cm to są twoje wymiary ! spadaj na drzewo, a raczej z drzewem do rzeki !

Gość gruba nie jesteś
5 kilogramów mięśni spala 1000 kcl, także myślę, że warto ćwiczyć

Gość prawictwo pospolite191
twoja waga jest dobra .. Ewnetualnie możesz schudnąc do 61 kg Poniżej 60 kg nie ma co schodzić ..

Gość jola33
dziękuje za radę :)

Gość dobrzeee ważysz
wpadłam na ten temat i tak czytam, myślę sobie że warto mieć więcej dystansu do siebie. Ostatnio szukałam właśnie czegoś by bardziej zadbać o kondycje i sylwetkę dlatego weszłam na link i zapisałam się. Swoją droga Na ile można maksymalnie schudnać w tydzień?