Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pistacjowa_dziewczyna

Mam 30 lat a sex....

Polecane posty

Slysze ze wiekszosc 20paro latek i nastolatek, dziewczyn mlodszych ode mnie jest bardzo odwzna ima duze doswiadczenie jesli chodzi o sex. Nie wiem co ze mna jest nie tak, mam te 30lat,a poki co mialalm 2 partnerow po 2 lata kazdy z nich, moj pierwszy raz mialalm w wieku 23lat. Wstydze sie swojej nagosci, wstydze sie pokazac to co mam w tym miejscu (jeszcze nigdy nikomu nie pokazalam) tak samo mojego tylka,jedynie co to kilka razy przelecialalm szybko naga po jakies ciuchy kolo faceta, jestem szczupla atrakcyjna babka, mam bardzo zadbane cialo, ale chyba z psycha cos nie tak, nie moge sie pogodzic z tym ze na przyklad juz takie modsze laski z przyjemnoscia i bez wstydu potrafia siasc facetowi tylkiem na twarz zeby ten zrobil jej minetke , a ja NIE POTRAFIE:(

bo widocznie nie trafiłaś na odpowiedniego faceta, takiego przy którym potrafiłabyś się otworzyć...ot cała tajemnica;)

Gość przesądy a orgazm
Przesądy: Jakiego mnie Boże, stworzyłeś, takiego mnie masz. Postawa przejawiająca się w tym, że facet nie uznaje za stosowne wzbogacić swojego arsenału erotycznego. Gra wstępna polega na 1-minutowych pieszczotach oralnych. Nie dziw się, że kobieta nie jest tobą zachwycona. Zaproponuj jej przejęcie inicjatywy. Jest spora szansa, że wtedy dowiesz się czegoś o seksie. Zawsze potrafię odróżnić orgazm prawdziwy od udawanego. Koniecznie obejrzyj film "Kiedy Harry spotkał Sally" ze szczególnym uwzględnieniem sceny w restauracji. Gdybym robił coś nie tak, to by mi powiedziała. Jakże często faceci dopiero podczas rozprawy sądowej dowiadują się od rozwścieczonych małżonek, że byli beznadziejni w łóżku. Kobieta dla pełnej satysfakcji musi przeżyć orgazm. Oczywiście, że z orgazmem jest miło, ale niektórzy mężczyźni mają tak zadaniowe podejście do tematu, że przypominają raczej piłę mechaniczną do "rżnięcia". To jest właśnie ten moment, w którym wiele kobiet litościwie udaje orgazm. Dużo pozycji = dobry seks. Niestety, kobiety raczej nie doceniają walorów tego podejścia. Bardzo częste zmiany pozycji przynoszą raczej spadek podniecenia, dekoncentrują i w sumie obniżają atrakcyjność całej zabawy. Po co nam ten orgazm? (dr B. Pawłowski z Katedry Antropologii Uniwersytetu Wrocławskiego): nie zgadzam się z poglądem, że orgazm i w ogóle zachowania seksualne to wymysł masowej kultury ostatnich dziesięcioleci. Orgazm to zjawisko biologiczne, naturalne jak uczucie błogości po dobrym posiłku. Odczuwają go także różne gatunki zwierząt, w tym oczywiście nasi najbliżsi krewni - małpy. Popęd płciowy jest swoistym przymusem dla organizmów, które rozmnażają się płciowo, orgazm zaś to nagroda za jego spełnienie. Chodzi przecież o biologiczną nieśmiertelność, czyli przekazywanie genów potomstwu. Starania samców w tej mierze byłyby mniej gorliwe i częste, gdyby wynikały tylko z obowiązku. W przeszłości były okresy, gdy normy kulturowe HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH A czy w ogóle u Ciebie doszło do seksu, jeśli tak to miałaś oczy zamknięte? Czy osiągnęłaś orgazm? Jeśli nie osiągnęłaś oczu i brak było szczytowania,, to wal do seksuologa, bo masz jakąś blokadę psychiczną. Po wyleczeniu się wygoogluj w necie t. Fizjiologia i filozofia seksu. Powodzenia. 🌼

wstydze sie patrzec w oczy facetowi albo jak sie kochamy i sie spojrze w twarz to mam wrazenieze sie zacznie smiac i nie moge sie skoncentrowac dlatego zawsze robie to po ciemku albo zakrywam twarz jakims ubraniem i wtedy moge sie zrelaksowac, ale uwazam zeby faccet w trakcie stosunku nie patrzyl na moja "mala"

to wymaga po prostu dłuuugiej pracy ze sobą, ale wierz mi.....jest do przeskoczenia;)

Gość do Pistacjowej
nie odpowiedziałaś czy osiągasz orgazm? Skoro masz mężczyznę, to pewnie tak strasznie nie wyglądasz/acie. No chyba, że on jest taki: http://img120.imageshack.us/my.php?image=dziadek2xi0.png a Ty taka: http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg W takim przypadku nie dziwię się, że unikacie kontaktu wzrokowego, Ale nie martw się, jak się kocha, to nogi idą i tak na bok. Seksuolog specjalnie nie pomoże, gdyż nie usunie defektów cielesnych, ale może ukierunkować psychikę na czerpanie przyjemności, mimo braku odpowiedniej aparycji.

Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę trzydziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość kamilek1122
Mozecie ocenic mojego penisa http:super-zdjecia.xaa.pl

Gość Pistacjowa_chłopak
Kamilku wklej aktywny link, bo nie chce mi się kopiować i wklejać do przeglądarki

Gość kamilek .
WWW.super-zdjecia.xaa.p l

Gość kamilek1122
WWW.super-zdjecia.xaa.pl

Gość kamilek1122
co za chuj, w docu otwiera się a tu nie.

Gość |Arek|
Pistacjowa - kamilka spamera sobie podaruj swoją drogą najlepszym rozwiązaniem pozbycia się wstydu jest pokazanie się zupełnie obcym osobom. Jest do tego skype, są serwisy kamerkowe.... zupełnie anonimowo i bez obciachu można nabrać pewnosci siebie. Pokazujesz się od szyji w dół i ćwiczysz :)

Gość Danielloss
Arek ma rację, zdejmujesz ciuchy przed kamerką i ćwiczysz

Gość |Arek|
Pistacjowa też widzę porzuciła temat

Gość On Londyn/Krakow
daj swoj meil

Gość 24letnii
ja uwielbiam cipki, mozesz i usiac tylkiem na twarz. jestem przystojnym 24 latkiem z lubelskiego

ja mam 28 lat, a nigdy jeszcze nie byłem z dziewczyną. Nie wiem, czy już w ogóle to się kiedyś zmieni...