Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denisjaaaaaa

WOJNA W KOREI

Polecane posty

Gość denisjaaaaaa

słyszeliście już co się tam szykuje ?

Gość moja idolka
Słyszałam i mam nadzieję, że szybko bufon Kim Dzong Un zostanie pobity i ta biedna ludność z północy zostanie przywrócona na łono świata. Moim zdaniem społeczność międzynarodowa jest winna zaniechania w działaniach przeciwko reżimowi północnokoreańskiemu. 3 mln ludzi umarło z głodu w latach 90. Polecam sobie zobaczyć to: http://www.youtube.com/watch?v=5g4NSXVlv5k Dzieci są traktowane gorzej niż bezdomne psy u nas. To jest kurwa najwyższy czas.

Gość gfddghh
A kogo to obchodzi? Ja tu kurwa na chleb dla dziecka nie mam!!!

Gość mma[sposjsbn dmsijghbscd
moja idolka Zgadzam się z Tobą w 1000%! ONZ i inne organizacje międzynarodowe, już dawno powinny zrobić z koreą północną porządek! Ileż świat może przyglądać się na to co się tam dzieje? Czy oni nie mają serca,rozumu?

A ja uważam, że USA chce znów rządzić światem ! Ciekawe kto sprawdzał relacje tych co niby uciekli z Korei.

Gość pszczoła_j4
a ja uważam że franciszek to antychryst to co pokazał z tym myciem nóg to jest przesada kreuje się dziad na Jezusa ja nie mogę ludzie czy aż tacy ślepi jesteście

Gość moja idolka
aruba -> znów rządzić światem? Przypomnij mi z historii kiedy to już niby takie zdarzenie miało miejsce? Ach szkoda gadać z niektórymi. Już nawet antychrysta mają :D

Kiedy ? Afganistan, Irak .. Mało ? Jeszcze na dobre nie zaczęli w Afganistanie a już knuli Sierra Leone, ale wycofali się - wiedzieli, że tam szans nie będzie a amerykańce wrócą z odrąbanymi nóżkami.

Gość pszczoła_j4
rządzą iluminaci 322 11 09 13 777

Gość moja idolka
Acha, Irak i Afganistan to wg Ciebie rządzenie światem :D Pozdrawiam z rozbawieniem.

ah no tak według ciebie to "zaprowadzanie pokoju" zapewne i ratowanie świata przed terrorystami :)