Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irysek0008

40 kg do zgubienia - dukan/białkiowa

Polecane posty

Gość Irysek0008
No tak... Linea... nie pomyślałam. Thx;)

Gość Irysek0008
Jak tam u Was? Bo ja dzisiaj miałam tak zabiegany dzień że przeżyłam na jajecznicy i kanapce. Ne wiem jak to zrobiłam. :o

Gość Irysek0008
Halo?

hej hej :) ja bylam strasznie zabiegana bo popsul sie nam samochod i szukalismy nowego :) a u mnie waga przez 2 tyg stala w miejscu ale od 5 dni juz chudne :) efektow duzych nie ma bo waze 68.5 ale najwazniejsze ze zaczelam chudnac :) a dzis biegalam pol dnia z synkiem za synkiem za pilka na spacerze bylam wiec tez dobrze mi zrobi a ty irysku jak tam :)

A ja zgubiłam 48kg w 1,5 roku i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie dzięki pani dr. www.centrum-dietetyki.eu polecam naprawdę warto korzystać z jej usług. No i sport, sport i jeszcze raz sport... Pozdrawiam. www.centrum-dietetyki.eu/oferta-dietetyk-krakow.html - dietetyk Kraków oferta

Witaj! Chcesz zmienić Swoje życie, swój wygląd? Napisz do Nas, a my poprowadzimy Cię do Twojego Celu! Jeżeli nie jesteś przekonany to wejdź do nas na stronę:www.dumadlaciala.pl To nic Cię nie kosztuje, a może jednak będziesz chciał skorzystać z Naszej porady ! Zmieniamy ludzi od zaraz! Czekam na Ciebie ! www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka. www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka. www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka.

Gość gość
Hej. Jest jeszcze tu ktoś ? :)