Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta19901206pp

Brak podniecenia

Polecane posty

Witam . Mam problem nie wiem co ze sobą zrobić. Jestem kobietą mam 24 lata. . Mój problem polega na tym ze zaczynam wątpic jakiej jestem orientacji seksualnej co raz bardziej zastanawiam się co bym czuła jakbym była z dziewczyna a nie z chłopakiem tzn jak ostatnio spotykałam się z chłopakiem dwa lata mlodszym i robił mi dobrze nic nie czułam nic zadnej przyjemności totalnie nic tylko mysl zeby jak najszybciej skończył.Tak jest niestety za kazdym razem jak dochodzi do tych sytuacji. Czy ze mna jest coś nie tak. Proszę może coś mi doradzicie, jestem załamana nie wiem co robic, co myśleć .

Gość sprobuj z dziewczyna
jak ci sie bedzie podobało i sie podniecisz to wiadomo. Sprobuj tez z innym chłopakiem. Moze ten poprostu cie nie kręci.

Mialam ten sam problem i wiesz co zrobilam przespalam się z innym żeby sprawdzic czy zemna jest cos nie tak czy z nim i to była jego wina że nie potrafił mi pogodzić:)spróbuj z innym to sprawdzisz:) pozdrawiam:)

Jak nie inny, to następny i za chwilę będziesz płakać, że posuwało cię już dwóch na raz a ty nadal jak z kamienia. :O Trochę więcej pozytywnego egoizmu. Jesteś bita jak pies z kompleksami większymi niż mój dół co, wygląda jak szczyt. Trudno o emocje. Dziewczyny? Kręcą cię dziewczyny, czy zwyczajnie im zazdrościsz że wyglądają lepiej, perfekcyjnie udają orgazmy, czy naprawdę chcesz taką wylizać? ... To pozwoli określić twoją orientację. Będzie o wiele łatwiej do dalszych działań naprawy własnego ego. ;)

Gość nowy a ty juz tradycyjnie
w piatek przegrywasz :-(

Gość nowy czy ty
myslisz,ze ona jest w stanie zrozumiec o czym mowisz?:O:D

Gość ludzki przedmiot
Marta a czy Ty w ogóle to potrafisz osiągnąć uniesienia z własną dłonią? Raczej wątpię. I nie oczekuj że nadstawiasz pochwę, a samiec wykonuję "resztę". Zimna ryba.

... :( zawsze można sobie to dowolnie interpretować. :D :D Co ja poradzę :( Nie jestem tu po to by pisać podręczniki, przedstawiać gotowe szablony i szpanować statystykami efektywności takiej metody. W piątki nie tylko ja przegrywam, ale o tym już pewnie wiecie po dzisiejszej mszy.

Hej wyluzujcie jedziecie po mnie chociaz mnie nie znacie Ja mam problem a wy wyzywacie sie na mnie Nie o takie mi porady chodziło

Marta nie przejmuj się mam to samo .po prostu im się nudzi .ignoruj ich po prostu :) a tak w ogóle to życzę ci wszystkiego dobrego. A co do twojego problemu pisalam mialam tak samo i nawet za kazdym razem gdy robilam to z chlopakiem nie podobalo mi się i co raz lapalam zalamke a następny był cudowny