Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anheeeee22

zakochałam sie ale mam faceta:(

Polecane posty

Gość anheeeee22

czy bede straszna suka konczac zwiazek z kilkuletnim partnerem? ni klocimy sie, dba o mnie, chce miec ze mna dzieci i spedzic ze mna reszte zycia. jestem zla osoba?

Gość ywty4q
Nie jesteś zła, tylko niezmiernie głupia - jeśli miałabyś choć odrobinę rozumu, zerwałabyś kontaktyy z tamtym facetem i po paru miesiącach przestałabyś cierpieć - a jak zerwiesz z obecnym facetem, prawdopodobnie będziesz żałować do końca życia - rób jak chcesz

skoro uklada sie miedzy wami to po co ryzykowac? a jak nie wyjdzie to bedziesz z podkulonym ogonem do niego wracała?

Gość anheeeee22
uklada sie nam dobrze, ale nie ma miedzy nami zrozumienia.

Gość Ednrejowiczowicz
Ja bym takiej dziewczynie nigdy nie wybaczył... Oddaje jej całe swoje serce, poświęcam się, Ona nadaje mi sens wszystkiego, Wierze w nią, w jej dobre serce, nawet ją idealizuje, wywyższam. Jest tą jedyną na zawsze, Jest moją najcudowniejszą księżniczką którą chciałbym nosić na rękach. Kocham ją bardzo, szaleje za nią. Wyobrażam sobie z nią letni spacer piaszczystą plażą przy zachodzie słońca, między nami biegają nasze ukochane szkrabki... Nie wyobrażam sobie bez niej życia, mógłbym za nią w ogień skoczyć, Jest sensem wszystkiego, jest jak woda, jak powietrze, bez niej nie potrafie żyć... A on? Wbija mi nóż w serce i odchodzi do innego... Kochałem potwora bez serca?

Gość mloda, ladna
Jesli sie zakochalas z innym to znaczy ze nie kochasz swojego partnera.Masz zamiar zostac z nim bo jest dobry? I chcesz byc nieszczesliwa? Zyje sie tylko raz i badz szczesliwa.Ja bylam w zwiazku 7 lat w tym 6 mieszkalismy razem.Zakochalam sie w mezczyznie 19lat starszym ..i posluchalam sie sercem.Moje zycie nabralo barw i jestem szczesliwa.A myslisz ze jest to ok ze jestes z nim jak go nie kochasz? Jak jest taki dobry to moze zaslugoje na kogos kto go naprawde kocha. Moja mama dala mi rade..zebym byla szczesliwa, nie wazne kim on jest..a z moim bylym jestesmy znajomymi ale nie powiedzialam mu ze mam innego, chce poczrkac kilka miesiecy a on sam juz szuka sobie innej.

Gość prawictwo pospolite191
lepiej odejsc wczesniej niz pozniej zrywanie po 2 letnim związku jest niezrozumiałe.. Jesli rozejdziesz sie z kims po 6 miesiacach znajmosci o ok. T cie rozgrzesza

Gość anheeeee22
nie bede sie bronic. macie racje

Gość anheeeee22
mloda, ladna. ale ja nie chce zeby był nieszczesliwy przeze mnie, chyba wolałabym sama cierpiec niz zeby załamany z mojego powodu. dlatego nie wiem co robic. nie zdradzialm go i nie ma zamiaru robic nic co by mu sprawilo przykrosc, ale milosci nie moglam sobie zaplanowac

Gość ghhgf
Za dobry jest dla Ciebie. Ale keidys bedziesz chciala wrocic do niego, tylko nei wiadomo czy on bedzie tego juz tedy chcial. Ta Twoja sytuacja jest taka typowa, ze nawet ksiazki o tym pisza. Nic nowego.

Gość mloda, ladna
Ja pol roku cierpialam bo kochalam innego a zylam z nim.Pod koniec to juznie bylamw stanie sie z nim kkochac.Odeszlam i powiedzialam bo go niekocham ale podalam inny powod, bo wyzywal mnie po pijaku ale zdarzalo sie to raz na pol roku.Apozatym byl kochany..Wiem e cierpial ale wiem ze znajdzie inna i moze ona bedzie go naprawde kochac. Moze bedziesz miala z nim fajne dzieci, dobre zycie i dobrego przyjaciela przy boku ale nie, kogos kogo kochasz.wiesz jak wspaniale jest sie tulic i calowac z kims kogo sie kocha, swiat jest piekniejszy

Gość anheeeee22
ten w którym sie zakochałam jest znacznie lepszy. bardziej kulturalny, porządny. interesuje sie tym co robie, jak mi mija dzien i lubi ze mna rozmawiac. z moim nie robimy nic wspolnie, nawet nie rozmawiamy, nawet nie dzwonimy do siebie gdy sie nie widzimy- bo nie mamy o czym gadac, nawet gdy jestem chora nie potrafi zapytac jak sie czuje, wazne sa dla niego tylko materialne sprawy- ile musimy miec na remont, co sie zepsulo w samochodzie, i ile dostanie premii

Gość kaaakkk
anheeeee22- to ile ze sobą jesteście? planujecie ślub?

Gość ghhgf
mloda, ladna ale jakie to jest niesprawiedliwe. Ty masz kogos kogo kochasz, a on cierpi mimo, ze niczym nie zawinil. Takie mowienie o tym, ze tam kogos spotka i bedzie szczesliwy jest do niczego. sam bylem w takiej sytuacji. Jemu takie gadanie nie pomaga tylko uspokaja sie Twoje sumienie gdy tak myslisz.

Gość anheeeee22
3 lata.co do slubu to mamy odmienne zdania- on nie chce, ja chciałam (przynajmniej rok temu).

Gość ghhgf
anheeeee22 no to teraz widzisz jak wazne sa podobienstwa miedzy ludzmi a nie jakies glupie zauroczenie i pozniej meczenie sie z ta osoba.

Gość ghhgf
anheeeee22 a dlaczego nie chce? To powazna sprawa.

Gość kaaakkk
anheeeee22 - to już z nim zerwałaś i jesteś z tym drugim, tak chyba to trzeba rozumieć?

Gość anheeeee22
ghhgf własnie dlatego nie chce go zostawiac. boje sie ze nikogo sobie nie znajdzie i bedzie samotny. to tak jakbym zabrała mu 3 lata zycia. glupia bylam ze na poczatku zwiazku nie kierowałam sie zdrowym rozdaskiem tylko hormonami, bo gdybym pomyslala na pewno doszłabym do wniosku ze nie chce z tym mezczyzna spedzic zycia

Gość kaaakkk
anheeeee22 - w jakim wieku jesteś, tak mniej wiecej?

Gość anheeeee22
nie rozstałam sie. od miesiaca intensywnie mysle czy moje sumienei na to by pozwolilo

Gość ghhgf
I dlaczego te posty sie nie pojawiaja o czasie.

Gość kaaakkk
anheeeee22 - a ten drugi facet co się w nim zakochałaś wie co do niego czujesz mówiłaś mu o tym???

Gość anheeeee22
a nie chce slubu bo uwaza ze jest nie potrzebny. ze mozna zyc bez. ja mam 22 on 30

Gość ghhgf
Ehh te rozstania. Strasznie sie cierpi po nich. Juz lepiej isc na operacje bez znieczulenia. Jak go nei kochasz to zostaw go, chyab ze nei jestes zdecydowana co czujesz.

Gość ghhgf
To tez jest zgrzyt z tym slubem. Dla osoby ktora tego chce to jest bardzo wazne.

Gość anheeeee22
ten drugi nie wie, kiedys sie spotykalismy z zamiarem bycia razem ale z mojej winy nie wyszło. nastepnie wróciłam do chłopaka z którym teraz jestem (mielismy przerwe w zwiazku- z jego winy) . po kilku tygodniach porazmawialam z tym w którym sie zakochałam, chciał znowu sie ze mna spotykac ale odpowiedzialam ze nie jest to najlepszy pomysł bo wróciłam do eks, ale przekonał mnie że fajnie spędza mu się ze mną czas i chciałby po prostu czasami gdzies wyskoczyc na kawe. i tak sie czasami widujemy- kolezenskie wyjscie, bez zadnych podtekstów

Gość ghhgf
/

Gość anheeeee22
tylko skoro go kochałam to nie jestem pewna czy tego z którym czasami sie widuje- tez kocham. moze to zwykłe zauroczenie