Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polyyy7

jestem wstydliwa

Polecane posty

Gość polyyy7

znowu wybieram się do rodziny chłopaka, znowu będę siedzieć jak jakaś idiotka, uśmiechała się tylko i odpowiadała wtedy, jak o coś mnie zapytają. No cholera jasna, wkurza mnie to :o

Gość hfdsdfh
ile masz lat?

Gość hfdsdfh
i jeszcze tak z cekawosci,jak sie ubierzesz?

Gość polyyy7
nie wiem co odpowiedzieć, gdy mnie zapytają, czym się zajmuję zawodowo, czy powiedzieć prawdę, że nie pracuję od roku?

Gość kjgnegyhy5
ja lubie ale nie potrafie mam jakas blokade. nawet przy jego znajomych jestem jak jakas idiotka a jego zauroczylam tym, ze bylam taka rozmowna, sympatyczna.... i on sie coraz czesciej pyta o co chodzi, dlaczego tak jest, chyba mu to przeszkadza

Gość polyyy7
nie lubię swojego charakteru, chętnie tam pojadę, lubię takie rodzinne spotkania. Po prostu głupio się czuję jak tak siedzę cicho i nie potrafię normalnie, fajnie porozmawiać. Ciekawa jestem, czy z czasem to się zmieni jakoś

Gość kjgnegyhy5
mam to samo. moze spięcie robi swoje

Gość polyyy7
no właśnie. Człowiek chce dobrze wypaść, pokazać się z dobrej strony a tu siedzi się jak kołek :o

Gość kjgnegyhy5
Twojemu facetowi to przekszadza? Mojemu chyba tak, coraz czesciej o tym mowi a jak byl wypity i do mnie dzwonil to powiedzial, ze nawet lepiej ze z nimi nie jestem bo i tak siedzialabym jak drzewo ;/ i juz kilka razy mi powiedzial, ze chcialby zebym taka bardziej "z jajami" no nie potrafie tak od razu sie rozkrecic, a on swoją presją mi tego nie ulatwia...

Gość polyyy7
na szczęście mu nie przeszkadza, mówi, że się rozkręcę z czasem na pewno także jest w tej kwestii dobrze :)

Gość kjgnegyhy5
zazdroszcze ;/