Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giqetjqgjg

Facebook naprawdę dołuje

Polecane posty

Stillo,a jak ! kazda z makijazem wyglada 100 razy lepiej.Znalam tylko jedna dziewczyne i to jeszcze w podstawowce,ktora wygladala rewelacyjnie.Przynajmniej tak mi sie wydawalo wtedy

czarna zła dziewczynka to jak u Ciebie sie jedzenie marnuje to mnie zaproś i po problemie, jeszcze Ci w lodówce posprzątam ;D giq ras na ruski rok mozna se odpuścić, dzis Ty patrzysz na nie a jutro one w nieogarze na Ciebie. a dla włosów to i lepiej jak czasem odpoczną od tych szamponow itd

Gość giqetjqgjg
meat pie brzmi smakowicie. To ja bardziej tradycyjnie - mazurka, babkę i sernik. agniesia13666 bardzo mi przykro, że wychowałaś się w takiej atmosferze, gdzie kobiety harują a mężczyźni siedzą i zbijają bąki. Mnie do głowy by nie przyszło, by napisać taki post, bo u mnie w domu od dziecka było tak, że tata nawet więcej od mamy na święta w kuchni robił i robi nadal bo po prostu bardziej to lubi.

Poza tym na FB nikt nie wkleji fotki w pizamie.Wszystkie wypizdzone,2 godziny przed lustrem a potem fiuuu na fejsa.Przewaznie sa to fotki z imprez albo jakas udana z wakacji

Gość giqetjqgjg
Fieodora też tak sądze, takie naturalne olejowanie włosów :D

Mieszkam w kraju,gdzie bardzo duzo marnuje sie zywnosci w gospodarstwach domowych.Ja staram sie nie.Nawet resztki chleba susze dla koz w parku :)

fb jest poyebany wlasnie sobie konto dezaktywuje i sajonara. laski zrobia sobie sesje u fotografa ze ojeju a w realu wygladaja jak swinie, w sumie najlepiej sie z tego smiać

mężuś POMAGA, bo to przecież kolejne dziecko, tylko takie, które zarabia. a one są od zapierdalania :D teraz zaczną się wypierać, że się zaharowywały (o czym same wcześniej pisały), bo wyjdzie, że są durne i dały się wrobić w świąteczny bezsensowny szał jak reszta bydła. i okazuje się, że one to z radością robiły, podczas gdy mężuś leżał przed telewizorem z nogami na stole. taka rola matki polski - zapieprzać i jeszcze udawać, że się to uwielbia. I nie zapomną wrzucić paru angielskich zwrotów, co by od razu było wiadomo, że siedzą ZAGRANICĄ. x ręce opadają. mąż nie ma pomagać, tylko robić na równi. lata 50. się już skończyły, a mentalność dalej taka sama.

Gość giqetjqgjg
albo fotki z ręki, 10000 napstryka, a potem z tego wybierze te naj, jeszcze odpicuje w fotoszopie

u mnie się jedzenie nie marnuje, bo nie mam nasrane we łbie, żeby robić nie wiadomo ile na głupie dwa dni i padać na pysk ze zmęczenia. jak nie rozumiesz, co się pisze, proponuję czytać aż do skutku.

ja zamknelam konto na FB jakis tydzien temu. Dostawalam za duzo zdjec,informacji o maltretowanych zwierzetach.Juz nie wydalalam psychicznie.I tylko z mama kase slalysmy na psy,azyle,konie

Gość giqetjqgjg
kafeteria to jednak zbiorowisko zakompleksionych kobiet, które czerpią satysfakcje tylko z tego, by zniszczyć każdy temat :) czarna zła dziewczynka skąd w Tobie tyle jadu? Zadowolone, szczęśliwe osoby nie muszą się wyładowywać na innych.

Widzisz Czarna,sek w tym ze ty jestes za prymitywna na dyskusje z nami.Ja nawet nie mieszkam w kraju anglojezycznym,ale jak juz napislam,jestes daleko w tyle i szkoda czasu dla ciebie.Idz wypastuj mezowi trzewiki,pewnie rano do swinek musi wstac.

Gość giqetjqgjg
kochanka Franka ja blokowałam wszystkie osoby które na tablicy zamieszczały zdjęcia zmaltretowanych zwierząt. Nie mam nerwów, by na to patrzeć za każdym razem gdy otwieram fb, a osoby ktore to rozsyłają chyba naprawdę myślą, że 100 lubie to pod zdjęciem da temu psu czy innemu zwierzęciu lepsze życie.

giqetjqgjg tjaaa maz tak pstrykal naszym niemowlakom,klatka po klatce i cieszyl sie ze na jednej z 100000000000 byl bezzebny usmiech rozowego pomarszczonego dzieciecia :D

o tak te z raczki wygrywaja a jeszcze lepsze sa w wykonaniu przez facetow w wersji na maczo- od dołu. albo te laleczki co co weekend zmieniaja statusy wolna-w wziazku- wolna itd...

wiesz,u mnie byla inna sytuacja.Dluuuga HISTORIA i nie na teraz,ludzie ktorzy bardzo mi pomogli,maja swoj swiat,ktory jak sie dowiedzialam tez ich meczy,ale nie maja odwagi powiedziec otwarcie ze maltretowane zwierzeta doprowadzaja ich do bezsennosci.Dlatego nie moglam ot tak zablokowac.

Gość giqetjqgjg
mam znajomych, dorosłe osoby, po 25 lat i za każdym razem jak się pokłócą (a kłocą sie często) zmieniają status związku na fb...

u mnie jeszcze ostatnim hitem jest pochwalnie sie tatuażem, no szok, to dla mnie rownoznaczne z tym jakbym sie pochwalila ze pomalowalam paznokcie- kogo to obchodzi, znam takie laski co tak robily a później mialy pretensje ze ludzie je obgoduja jako że sie z tym afiszuja

hiihih giqetjqgjg mojego brata znasz?? :D Na portalach spolecznosciowych wkleja sie fotki zeby zablysnac,pochwalic sie.Kilka lat temu moj sasiad ktory wyjechal do Angli wkleil fotke pod jakims domem i nie tak calkiem wypasionym samochodem.Ale na polskie realia takie auto bylo full wypas......byl tam moze 3 miesiace :D

Gość giqetjqgjg
najwyższa pora iść spać Dobranoc :)