Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bd ha ha

Depilacja- za dwa tyg cesarka

Polecane posty

Gość Bd ha ha

Wiem ze robią w szpitalu ale wolałabym sama w domu niż przez jakaś pielęgniarkę! Tylko jak ? Oto jest pytanie :) Mąż mógłby zrobić ale jednak wolałabym sama :)

Gość lklfjuhu
ja się ogoliłam sama w końcu to planowane cc. Miałam duży problem bo to była druga cesarka i musiałam uważać aby nie poharatać blizny, jednak skóra była napięta i z lustrem dałam radę, tylko momentami kombinowałam bo ręka nie sięgała.

Gość tikal
? chodzi o depilację intymną. Nie rozumiem w czym problem, bierzesz maszynkę, piankę i golisz.

Gość 13485r986
po co się golić do cesarki? Pytam z czystej ciekawości, nie mam pojęcia jak to wygląda, ale wydawało mi się, że tną brzuch...

Gość porannarosaaa
hahaha a co prawda będę rodziła naturalnie ale też postanowiłam się wygolić żeby już w szpitalu nikt mi tam nie "grzebał" ;p Niestety sama nie dawałam rady i zawołałam męża do łazienki ;p Nie chcecie wiedzieć jak komicznie to wyglądało ;p Leżałam w wannie a on działał. I nawet mnie nie pozacinał :D:D

Gość hhgjhv
Ja też miałam planowane CC ale mi zabronli samodzielnej depilacji

Gość no ale skoro robia cos extra
bo faceci sa delikatni, ha :D

Gość hhgjhv
Tna brzuch ale na linii włosów tuż nad wzgorkiem lonowym - dlatego trzeba golic

Gość hahahahahahahahahahahaha
Ja się depilowałam sama przed lustrem [

Gość ctyvuybihnojim
nie wstydziłyście się męża prosić? ja rozumiem, że mąż to najbliższa osoba, ale żeby od razu golił was w takich miejscach? przecież to niesmak zostaje.

Gość porannarosaaa
haha jaki nie smak? Za przeproszeniem (sory że tak otwarcie to napisze) ale jak mi tam językiem wjeżdża to się nie brzydzi a golić by się miał brzydzić? Na starość może być tak, że będziemy sobie na wzajem osrane dupy myli i nikt nie będzie miał z tym problemu. To się nazywam miłość i wsparcie, bo kogo mam poprosić o pomoc jak nie jego?

Gość ctyvuybihnojim
ja rozumiem to wszystko. po prostu nie sądzę, żeby kobieta nie była w stanie się ogolić. zawsze można użyć lusterka, pokombinować. przecież przez całą ciążę musiałaś się podmywać, mąż za Ciebie tego nie robił.

Gość porannarosaaa
no tak, podmyć się można na ślepo, jednak ze spłukaniem już miałam problem i musiałam sie posiłkować prysznicem. A lusterko mam za małe i nie "ogarniało" całego widoku ;p Mój mąż nie czuł niesmaku, śmiał się i podszedł do tego "profesjonalnie" :D

Gość ctyvuybihnojim
Nie zamierzam się wykłócać, bo sama dzieci nie mam i mieć nie będę. po prostu uznaję, że jeżeli można przeskoczyć jakąś barierę i nie wspomagać się innymi osobami, to warto się powysiłkować. kupno większego lusterka, albo pożyczenie, to nie problem. Na szczęście każdy żyje, jak uważa.

Gość zawsze&567+
No nie moge. Wsadzic mąż może, wylizać, wypieścić, wyssać, a ogolić już nie?!! To sąsiada poproś.

Gość ja miałam planowane cc
ogoliłam się dzień wcześniej z trudem bo brzuch ogromny ale lusterko pomogło by sprawdzić czy dobrze, położna która mnie przygotowywała do zabiegu sprawdziła jak jestem ogolona i tak mi jeszcze podgoliła wyżej bo gdzieś były kłaki w okolicy brzucha ;) cięcie jest robione nie na brzuchu lecz tuż pod nim na linii majtek.

Gość porannarosaaa
haha no ludzie złoci, to mam specjalnie lecieć po nowe lusterko, skoro mogę po prostu męża poprosić? :D Nie róbmy z takiej pierdoły rzeczy obrzydliwej, niesmacznej itp. To tylko włosy na czystej cipce :D Na co dzień ją dotyka to i ogolić może :D

Gość Klaudia

Ja polecam skorzystać z oferty na zabieg depilacji laserowej u kosmetyczki w  klinice Maestria w Szczecinie. Ja robiłam nogi, bikini i wąsik ...mam święty spokój i już nie muszę martwić się o zbędne i kłopotliwe owłosienie.