Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czypowiedziecona

czy powiedzieć mężczyźnie, że..

Polecane posty

Gość czypowiedziecona

jest dla mnie bardzo ważny? Wiem, że jest zainteresowany i to od bardzo długiego czasu. Raz chciał mi coś powiedzieć, ale brakło mu odwagi. Dwa razy zaaranżował sytuację aby mi podziękować za coś co dla niego zrobiłam i wtedy powiedział: ty to jesteś kochana. Wiele jeszcze różnych rzeczy było, ale nie będę się rozpisywać

Gość notaktaktak
powiedz, bo może on jest nieśmiały i nie jest pewien do końca co Ty do niego czujesz

Gość johny 5
jak facet jest honorowy i w miarę męski - powiedzieć. najlepiej wprost. jak ma znamiona niedojrzałości - lepiej poczekać, aż dojrzeje trochę, bo może mu to do głowy za bardzo uderzyć.

Gość hmmmm ym
ile bedziesz jeszcze czekać księżniczko !!!! albo działaj, pomóż mu się poderwać albo jak nie jesteś zainteresowana niegrzecznie pisząc spierdalaj i zniknij z jego życia - po co takie męczarnie i zatruwanie sobie życia

Gość Belfast! Belfast! Belfast! :)
'czypowiedziecona - czy powiedzieć mężczyźnie, że jest dla mnie bardzo ważny?' - no co Ty ??! zwariowałaś prawda ? Chcesz go zabić czy co? Przecież On tego nie zniesie i nie uniesie. Pomyslalaś o tym? X 'Raz chciał mi coś powiedzieć, ale brakło mu odwagi.' - no właśnie... X 'Dwa razy zaaranżował sytuację aby mi podziękować za coś co dla niego zrobiłam i wtedy powiedział: ty to jesteś kochana.' - czy tymi zaaranżowanymi sytuacjami był sex? I wtedy Ci mówił, że "jesteś kochana?" - to ważne...

Gość tralalilalaa
Bardzo ważny, czyli jaki? Chcesz mieć w nim przyjaciela, kochanka, czy szukasz męża? Jeśli powiesz to koledze to zapewne pomyśli, że chcesz iść z nim do łóżka, a jeśli facetowi w związku to raczej o małym romansie.

Gość czypowiedziecona
-/johny 5 jest meski, przynajmniej takie sprawia wrazenie /gdyby mu uderzylo do glowy, to wtedy co? jakie by byly oznaki? /nie bylo sexu

Gość _johny_bravo_
a ile macie lat?

Gość czypowiedziecona
30 i 35

Gość _johny_bravo_
powiedz ze lubisz jego towarzystwo itp, moze to go troche osmieli

Gość jeśli masz
30 lat i się pytasz na forum czy powiedzieć mu że jest dla ciebie ważny to lepiej nie mów, powinnaś to sama wiedzieć a jak masz wątpliwości, no cóż...

Gość czypowiedziecona
no wlasnie. to taki niesmialy przypadek