Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mhjvgn

jak sie pozbyc sk贸rek??

Polecane posty

Go艣膰 mhjvgn

nigdy nie mia艂am zbyt du偶ych sk贸rek wok贸l palc贸w u r膮k. moja znajoma zrobila mi raz paznokcie 偶elowe no i oczywi艣cie wyci臋艂a mi sk贸rki. teraz wiem ze specjalnie wyci臋艂a mi jak najwiecej frezarka zeby mi odrasta艂y grube i twarde- bo jak sama potem stwierdzia艂a jak uczy艂a sie do zawodu kosmetyczki to raz sobie dala wyciac sk贸rki i teraz musi non stop wycinac. i kazdemu tak robi jak ktos do salonu przychodzi. no i niestety teraz mam tragiczne . co mam robic? jak je zmi臋kczyc i zmniejszyc? bo mm okropne twarde.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mhjvgn
pomoze mi ktos? moze sa jakies preparaty aby te sk贸rki sie zmniejszy艂y i nie by艂y tak twarde

Udost臋pnij ten post

Ja sama sobie to samo zrobi艂am kilka razy c膮偶kami, potem domow膮 frezark膮, a potem ju偶 musia艂am c膮偶kami. Ja z tym zacz臋艂am walczy膰 w ubieg艂ym roku, kiedy pod tipsy zawsze musia艂am wycina膰. Kole偶anka robi膮ca mi paznokcie poradzi艂a, aby jak najcz臋艣ciej te sk贸rki wko艂o paznokci smarowa膰 oliwk膮, mo偶e by膰 taka dla dzieci lub specjalna do paznokci, a po kilku minutach odpycha膰 je drewnianym patyczkiem. Po kilkunastu takich zabiegach naprawd臋 k艂opot pozosta艂, powiedzmy, kilkuprocentowy... Teraz robi臋 to rzadko i nie mam prawie czego odsuwa膰... Ale mam problem jeszcze se sk贸rkami po bokach opuszk贸w palc贸w, kt贸re te偶 sobie wycina艂am. Z nimi walcz臋 narazie papierowymi pilniczkami i staram si臋 nat艂uszcza膰 jak najcz臋艣ciej.

Udost臋pnij ten post