Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga95

Reklamacja spodni z house

Polecane posty

Gość aga95

Witam. Kilka dni temu kupiłam spodnie w house. Po 2 dniach noszenia,rozciągnęły się w pasie, tak że nawet z paskiem wyglądają okropnie. Myślicie , że gdybym zareklamowała te spodnie to uznaliby czy raczej odrzucili? Pierwszy raz mam ten problem i nie wiem co zrobić. ;/

Gość nie wiem jak z reklamacją
ale wiem jedną, już nigdy nie kupię tam spodni. miałam dwie pary i obie tak się właśnie rozlazły, kolana wypchane, no coś strasznego!

Gość Dura_lex
no tak, to problem masz prawo do reklamacji z tytułu gwarancji i rekojmi :classic_cool:

Gość nie wiem jak z reklamacją
jedno*

Gość aga95
Dziękuję wam za odp;)

Gość aga95
Juliuszu Cezarze na pewno nie...

Gość aga95
Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie w kilka minut :)

Gość gość
Witam dziś byłem reklamować spodnie które kupiłem w sklepie Hous w Starogardzie Gdańskim podczas pierwszego dnia noszenia zauważyłem że się skręcają szew ozdobny który powinien być z boku nogawki podczas chodzenia na jednej nogawce przekręcał się do przodu a na drugiej w tył. Na miejscu Pani z uśmiechem poinformowała mnie że widziałem co kupuje , przyjmie do rozpatrzenia reklamacje ale na pewno kierownik nie uzna. Czas oczekiwania 2 tygodnie (chociaż kierownik jest codziennie) Podsumowanie : Bardziej rzetelnego podejścia do klienta możecie się spodziewać na targowisku niż w tym sklepie. Niezależnie do wyniku reklamacji nic już tam nie kupie !!!!

Gość fhfjfjfjf
a ja mam dwie pary spodni z housa kupione w tym roku i są świetne dzinsy i materiałowe

Gość gość
Kupiłem w tym roku dwa produkty w housie, wcześniej kupowałem w reserved i nie mam do Reserved zastrzeżeń. Z housem jest inaczej. Kupiłem bluzę za 130 zł, założona kilka razy została uprana. Po upraniu szew dolny się porozciągał i skurczył, ogólnie zwichrował i wygląda to teraz jak psu z gardła. A na dole bluzy powstało nadmierne zmechacenie. Trochę kiepsko jak za towar wart 130 zł. 1 pranie, zaniosłem bluzę dziś do reklamacji. Poinformuje jak została rozpatrzona.