Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Subbota

Zakochałem się w dziewczynce z którą mam na pieńku

Polecane posty

Gość Subbota

To znaczy ja do niej nic nie mam, ona się na mnie swojego czasu wkurwiła bo podchodziłem do jej przyjaciółki, która nie była mną zainteresowana. Jak myślicie można się z nią jakoś przeprosić i ją poderwać?

Gość św Rita nowenna
zależy w jakim momencie ta rozmowa i jakie bedziesz miał siłe argumentów bo sytuacja jest raczej kiepska

Gość tato pana V
przeprosić można zawsze :P

Gość Subbota
Podejdę jak gdyby nigdy nic i zacznę od zwykłego 'cześć'. Jak mnie zignoruje to sobie pójdę dalej.

Gość Belfast! Belfast! Belfast! :)
'Subbota - Jak myślicie można się z nią jakoś przeprosić i poderwać?' x Przeprosić - tak Poderwać - trudno powiedzieć, nie znam jej ale zaryzykuję stwierdzenie, że jeśli chodzi o szybki 'sukces' tego przedsięwzięcia to: 'kiepska sprawa'. Chodzi o to, że w tej sytuacji 'na starcie' masz minus 10 na 10. Wiele więc zależy od tego, jak będziesz postępował i czy Ona Ci uwierzy a potem zaufa. To klucz. Zatem, wszelkie "ściemki" jako narzędzie, zdecydowanie zostaw w domu, w komórce, w szopie, u kumpli, etc. Gdziekolwiek. Będzie też przyglądała Ci się 2x bardziej uważnie niż innym kolesiom. no ale... powodzenia :)