Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paoola2023

Zrozumieć kobietę..

Polecane posty

Gość Paoola2023

Witajcie. :) Mam pytanie. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne ( mniej więcej dzień przed owu.) bez zabezpieczenia, skończył on we mnie , ale oczywiście było to planowane, bo już wiele razy mówiliśmy o dziecku. :) około 17-18 dnia cyklu nagle stałam się bardzo senna w dzień ( a zawsze byłam nocnym markiem i byłam w stanie pójść spać o 3 i wstać o 8 bez problemu) teraz zazwyczaj o 14 muszę się położyć, a wieczorem czasem ledwo do 22 wytrzymuję.. ;/ 21dc (28-29 dc mam) wieczorem, siedząc spokojnie przy herbatce nagle dopadł mnie jakiś ból, tak jakby skurcz w okolicy macicy i jajników ( uczucie jak by mi ktoś wszystko tam ściskał ) minęło mniej więcej po godzinie czassu, pojawiło się to potem jeszcze kilka razu w ciągu 2 dni, ale było mniej intensywne. Okres ma pojawić się w planie jutro, podbrzusze mnie pobolewa, ale w inny sposób niż przed mies. Mam okropnie wrażliwe sutki, reagują nawet na zimno, delikatne mdłości od kilku dni, bóle głowy i zawroty, zgaga, częściej siusiam, bolą mnie nawet mięśnie.. Szyjka macicy nisko, raczej twarda i zamknięta.. Dość sporo śluzu mleczno-biały, a zawsze przed okresem miałam sucho.. Moje pytanie polega na tym czy mogło dojść do zapłodnienia, a tego 21 dc mogło odbyć się zagnieżdżenie? Komuś może się wyda to głupie, ale mało wiem na ten temat i chcę zasięgnąć porady kogoś kompetentnego. ;)

Gość Lux__Torpeda
a.. znowu te ciaze ty lepiej powiedz jak zrozumieć ze nastolatka drapie mojego syna w szatni paznokciami po twarzy i zostawia mu 2 pregi od paznokci na policzku

Gość Paoola2023
Akurat to mnie nie interesuję dlaczego to robi.. Z tego co wiem to kto pyta ten nie błądzi, masz zamiar wypowiadać się nie miło to nie wypowiadaj się wcale. :)

Gość Lux__Torpeda
a mnie nie interesuje twoja ciaża... tez wyznaje zasade ze pyta nie bladzi :P, :P, :P

Gość Paoola2023
Tyle, że akurat to pytanie możesz sobie zadawać gdzie indziej. :) a zresztą nie zamierzam dyskutować z kimś kto czyta coś , co ma w d.. ;) Tak, więc nie interesuję Cię coś to chociaż udawaj, że nie widzisz..

Gość Do Lux torpeda
Wiesz...zazwyczaj jest tak że jak się czyta temat i wypowiada to świadczy to o tym że jednak nas pogawędka interesuje a skoro ciebie nie to wybacz ale co ty tu robisz zadając swoje głupie pytanie nie na temat? Pomylona jesteś czy jak?

Gość sndshjdsjd
torpeda wyznaje zasadę "wpierodlę się i pierdnę coś mało inteligentnie " :D

Gość ...,,,..,,
Paoola2023- witam mam bardzo podobny problem do twojego. od 4 dni mam takie mdłości że ledwo wytrzymuje, boli mnie podbrzusze i okolice pępka i tak jakby jajniki. Podejrzewam ciąże ale niestety ja będe mogła test zrobić dopiero po świętach a ty jeśli masz możliwość zrób go w dniu spodziewanej miesiączki. i daj znać co ci wyszło:)

Gość torpeda a tobie też
huj w dupę i nie podszywaj się pod autorkę stara kurwo

Ja miałam tak samo i okazało się, że jestem w ciąży. Najlepiej zrób test w dzień spodziewanej @, a później w razie czego powtórz dwa dni później i już wszystko będzie jasne ;-)

Gość fafsfsafsafas
a gdyby sluz byl koktajlowy, a na majtkach w kropki pokazałyby się żółte smugi?