Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdbfgbnfrtgnhrt

JAKI KOLOR DO BLADEJ ANEMICZNEJ CERY Z NIEBIESKIMI OCZAMI?

Polecane posty

Gość fdbfgbnfrtgnhrt

o dosc ostrych rysach. Wiem,że w czerni fatalnie wygladam, jak kostucha. Za blado. Poradzcie jaki kolor włosów wybrac, idzie wiosna, czas zmian:) mój naturalny to bardzo ciemny, popielaty blond, ale brzydki bardzo.

Gość let2go
moze burgund

Gość let2go
rudy pasuje do zielonych oczu

Gość fdbfgbnfrtgnhrt
oj rudy nie... moja cera ma zaczerwienienia wiec wygladalabym zle, poza tym " nie czuje" rudego koloru, myslalam o jakims ciepłym blondzie, cos jak piaskowy

Gość fdbfgbnfrtgnhrt
up

Gość Marta,23
pokaz foto...(mozesz zamzac oczy jak sie wtydzisz),chcialam zaobczyc twoje rysy,cere,grybosc wlosa...i dlugosc wlosa. Do bladej cery Z ostrymi rysami ZDECYDOANIE NIE PASUJĄ CIEMNE OSTRE KOLORORY!!!...musialabys sie mocno malowac a rysy twarzy jakis ulagodnic cieciem wlosow czy lokami. napewno ladnie,naturalnie wygladal by u ciebie rudy...i nei mowie tu o typowej marchewie...(sa rozne odceinie rudosci,miedzi i miodu)... z blondami ostroznie-NAPEWNO NIE JASNY SKANDYWNAWSKI SLONECZNY BLOND...jasny blond nie pasuje do ostrych rysow.(tylko do delikatnej drobnej,dzieciej buzki jak Kozuchowska czy Ksiazkiewicz)... dobry by byl tez machon i wszsytkie delikatne czerwienie...(NIE BURGUND!!!) WAZNE JEST tez odpowiednie strzyzenie -najlepiej grzywką,,,najdluzej do ramion ktore bedzie lagnie opadac na twarz i lagodzic ci rysy.