Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcze z portugalia

Spotkal mnie dzis wielki wstyd

Polecane posty

Gość dziewcze z portugalia

myslam schody w korytarzyku, bylo juz troche ciemno i moj maz Filippe zaszedl mnie od tylu i zaczal glaskac, nie powiem pozwolilam mu ale dalej mylam te schody a on sie strasznie napalil i wyjal wacka no to pomyslalam ze na schodach jeszcze nas ktos zobaczy i wzielam w reke zeby go odepchnac ale ten penis jakis mi sie wydal duzy i obcy odwrocilam wiec glowe i okazalo sie ze to moj tesc! normalnie szok, on tez sie bardzo zmieszal by myslal ze ja jestem jego zona znaczy moja tesciowa, zawsze to ona myje te schodki i korytarzyk ale postanowilam ja dzis wyreczyc, ciemno bylo i mnie nie poznal a ja jego tez nie bo bylam odwrocona, strasznie niezreczna sytuacja, co prawda do niczego nie doszlo ale jakos sie tak dziwnie czuje i nie wiem czy powiedziec o wszytskim Filipkowi czy zamilczec :( co wy byscie zrobily na moim miejscu dziewczyny?

Gość two doors
teść lepkie ręce? masz 2/21 na zachętę

Gość mimoma
Nie wiem dlaczego ale się uśmiałam.

Gość Dyonizy
nie rozumiem, czy teściowa ma Wacka ?

Gość mimoma
To teściu był ignorancie. A swoją drogą czy opowiedzialaś o tym swojemu Filippe,który jak się okazuje ma mniejsze przyrodzenie od swojego ojca.Jednak nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie, pomyśl tylko co by było,gdyby im sie wielkości zgadzały?

Gość rhtrj
ale głupie prowo.zdesperowany pasztecie- znajdz se inne zajecie