Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tdag meaj.gpwdmwjt

Jestem w trudnej sytuacji...Co możecie mi poradzic

Polecane posty

Gość Tdag meaj.gpwdmwjt

Facet na którym mi zalezy poprosil mnie zebym zostala jego dziewczyną, bardzo chciałabym zgodzic sie tylko mam problem... Pochodze z biednej rodziny i nie mam super domu tylko starą rudere dosłownie mowiac... Jest tylko pokoj i kuchnia. Jesli zgodzilabym sie to nie miałabym go gdzie zaprosic do siebie bo wiadomo kwas. Co zrobic? Powiedziec mu o wszystkim czy nie zgodzic sie na chodzenie? Byl ktos w podobnej sytuacji? Prosze o odpowiedzi

Gość vb12
powiedz prawdę bo jak go odepchniesz będziesz cierpieć i on będzie cierpieć, może to Twoja połówka a drugiej szansy nie będzie, nie niszcz życia sobie i jemu, skoro Cię kocha zrozumie i będzie wspierał

Gość jedną nogą w rowie
Przełam się i powiedz prawdę. Powiedz czego się wstydzisz i już. Nie musisz rozwijać tego tematu. Jeśli mu nie będzie odpowiadało, to niech spada. Normalny człowiek nie będzie się tym przejmował. Szkoda odrzucać kogoś, kto ci się podoba z tak nieistotnego powodu. Powodzenia

Gość lilimili
hej:) ja mialam taka sytuacje, najlepiej powiedz mu o swoich obawach. Jezeli czuje cos do Ciebie to na pewno mu to nie bedzie przeszkadzało:)

Gość lidia lidia
poprostu mu powiedz prawde napewno zrozumi nie to sie liczy w jakim domu mieszkasz tylko jakom jestes osobompozdrawiam wesolych i szczesliwych swiat powodzenia

Gość bez nikkkka
Piszesz,że ci zależy na nim, więc chyba zasługuje na szczerośc z twojej strony. Pochodzenie z biednej, czy też zamoznej rodziny nic nie znaczy, nie mówi o tym, jakim jesteś człowiekiem. Chyba się nie wstydzisz własnej rodziny?

Oczywiście, że powinnaś zgodzić sie na chodzenie :) A później po prostu powiedz mu jak to u ciebie jest. Całą prawde. Nie warto uciekać, nie w takiej chwili :D Ja też nie mam super sytuacji i z rodziną i ogólnie w domu - też nie mam za bardzo jak zapraszać do siebie ludzi.. Co dopiero chłopaka... Ale mam normalnego faceta, kochającego, który to rozumie. On sie nie narzuca, żeby u mnie bywać. Właściwie jeżeli siedzenie w domu/nocowanie to tylko u niego, bo u mnie sie zwyczajnie nie da. Także twój jeżeli jest dojrzałym i rozumnym człowiekiem też zrozumie twoje położenie i nie bedzie mieć do ciebie pretensji. Bo o co? Przecież nie twoja wina, że mieszkasz akurat w takich warunkach...

Gość hix
a brakiem rozumku sie nie martwisz? :O to dopiero kaplica

Gość vcbnfcng
A mnie zostawił po tym jak zaprosiłam go do domu! Nie bardzo wierzył w moje opowieści o tym w jakich warunkach mieszkam. Gdy w końcu wszedł do mnie podstępem i zobaczył mieszkanie to zdębiał a potem urwał kontakt IDIOTA

Gość Jadtg.d p.d jd
Wstydze sie

Gość Tdag meaj.gpwdmwjt
a o łuszczycy i przebytej kile też mu powiedzieć?

Gość lamota numero 5
Niestety,autorka pokazuje w jaki sposób myślą kobiety. Zrozum,że facet chce Ciebie,nie Twojej chaty,jego to nie interesuje. Ty patrzysz na tą chatę jak na coś wielkiego,bo jak każda kobieta patrzysz na życie tylko i wyłącznie pod względem materialistycznym.

Gość Jmajtmdg.a wd
Jesli sie zgodze to nie bede miala gdzie go zaprosic i to mnie boli

po twojej wypowiedzi to chyba nastolatka ale pamiętaj jedno jeśli zaczniesz związek od kłamstwa on nie wytrwa

Gość dddatianensa
ja bym sie zgodzila po prostu i nic nie mowila i sama nie proponowala. jakby się chcial "wprosic" powiedzialabym dopiero wtedy, że sory ale nie masz warunków. tak normalnie jakby to bylo takie malo wazne w sumie. jak zaczniesz sie na poczatku z tego gesto tlumaczyc, koles wyczuje, ze to dla ciebie problem i sam moze zaczac w tym problem dostrzegac.

Gość bez nikkkka
A może w ten sposób. Zrób temu chłopakowi test, sprawdź jego intencje. Celowo zaakcentuj, podkreśl, że pochodzisz z biednej rodziny, nie posiadasz nic i zaobserwuj jego reakcje, jego dalsze zachowanie według ciebie. Wiele się dowiesz po tym teście o nim, a także o sobie samej.

Gość Calyjasfasola
...

Gość Tag, wdj.g.gjtmw
Up

Gość Pseudonim artysty
Nie tylko ty

Gość Marta,23
E TAM....TO on za tobą lata...to jemu zalezy...on cie poprosil o chodzenie... skoro nie wie w jakich warunkach zyjesz....to znaczy ze tym sie nei kierował..i mu to zwisa :) nie sadzisz? Zawsze mozesz mu mowic ze jestes milionerką i masz konta w Maaroko a ten drewniany szals jest tylko tak dla picu :D ja mam podobnie,kazdy moj facet z ktorym bylam....nigdy ne byl u mnie w domu :) umawialismy sie na miescie,albo u niego....albo czekal gdzies w umowionym miesjcu...(mieszkam w bloku ale to obskurne zaszczane m2 ,tynk sie sypie z sufitu i wszsytkie meble i dywany sa po mojej babce:D)

Gość wqewqewq
jezu , ale wy macie pojebane problemy.... Wg mnie zrobisz z siebie idiotkę, jak na jego propozycje zaczenisz ze łazmi w oczach opowiadac, że masz biednie w domu... wyobraz sobie, jakby było na odwrót, co pomyślałabyś? Ze to jakaś totalnei zakompleksiona, żałosna bidulka.

Gość Ted. Wgj
Może jakis pan coś podpowie

Gość Ted. Wgj
Nie jestem tylko biedna ale i głupia oraz brzydka, do tego jestem zlym czlowiekiem