Gość lola1998 Napisano Marzec 30, 2013 Siema. Ktoś odchudza się w trakcie świąt.? Ja zamierzam sb darować przez te 3 dni. I tak bym nie wytrzymała. Zaczynam od wtorku, a może nawet od poniedziałku. Pozyjemy, zobaczymy. Dziś idę spać załamana. Zjadłam sernik, kawałek tortu, sałatkę warzywną, 3 małe rogaliki z makiem. I po prostu tylko siedzieć i płakać. -,- Ale jutro już sb nie pozwolę! O niee! Oczywiście śniadanie wielkanocne zjem, ale żadnych słodyczy! Nigdy juuuż! Kiedyś na diecie potrafiłam wytrzymać rok bez słodyczy! To brzmi niewiarygodnie, ale tak było. Jedyną słodką częścią mojego dnia była herbata z cukrem. I tyle ;) A teraz ostatnio znowu zaczęłam źle się odżywiać. I na dodatek mam kontuzję nogi, wię żadne ćwiczenia nie wchodzą w grę. Dlatego jeszcze 4 tygodnie bd w gipsie uwięziona ;// Ale mogę rb brzuszki codziennie, więc wytrwam z nimi, a potem zacznę jeździć z tatą 15km dziennie rowerem + 10 min Mel B nogi. Bo one są moją największą porażką -,- Mam nadzieję, że ktoś bd ze mną, bo chyba zacznę dietę amerykańską, ale zmodyfikowaną. ŚNIADANIE: wafel ryżowy z wędliną _____7.00 II ŚNIADANIE: kromka ciemnego chleba z wędliną_____10.00 PRZEKĄSKA: jabłko_____13.00 OBIADOKOLACJA: twarożek chudy z pomidorem lub serek wiejski.____16.00 Oczywiście zaczynam od poniedziałku no bo tak nie wypada zjeść porządnego śniadania jutro. Jak ktoś zainteresowany, zapraszam. Wiek: 15 Wzrost: 171 Waga: ok 65kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach