Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lola1998

ODCHUDZANIE W ŚWIĘTA?!

Polecane posty

Gość lola1998

Siema. Ktoś odchudza się w trakcie świąt.? Ja zamierzam sb darować przez te 3 dni. I tak bym nie wytrzymała. Zaczynam od wtorku, a może nawet od poniedziałku. Pozyjemy, zobaczymy. Dziś idę spać załamana. Zjadłam sernik, kawałek tortu, sałatkę warzywną, 3 małe rogaliki z makiem. I po prostu tylko siedzieć i płakać. -,- Ale jutro już sb nie pozwolę! O niee! Oczywiście śniadanie wielkanocne zjem, ale żadnych słodyczy! Nigdy juuuż! Kiedyś na diecie potrafiłam wytrzymać rok bez słodyczy! To brzmi niewiarygodnie, ale tak było. Jedyną słodką częścią mojego dnia była herbata z cukrem. I tyle ;) A teraz ostatnio znowu zaczęłam źle się odżywiać. I na dodatek mam kontuzję nogi, wię żadne ćwiczenia nie wchodzą w grę. Dlatego jeszcze 4 tygodnie bd w gipsie uwięziona ;// Ale mogę rb brzuszki codziennie, więc wytrwam z nimi, a potem zacznę jeździć z tatą 15km dziennie rowerem + 10 min Mel B nogi. Bo one są moją największą porażką -,- Mam nadzieję, że ktoś bd ze mną, bo chyba zacznę dietę amerykańską, ale zmodyfikowaną. ŚNIADANIE: wafel ryżowy z wędliną _____7.00 II ŚNIADANIE: kromka ciemnego chleba z wędliną_____10.00 PRZEKĄSKA: jabłko_____13.00 OBIADOKOLACJA: twarożek chudy z pomidorem lub serek wiejski.____16.00 Oczywiście zaczynam od poniedziałku no bo tak nie wypada zjeść porządnego śniadania jutro. Jak ktoś zainteresowany, zapraszam. Wiek: 15 Wzrost: 171 Waga: ok 65kg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować