Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tex.

milosc przez internet

Polecane posty

Gość tex.

Czesc nazywam sie Kornelia i mam 17 lat. Przez internet poznałam chłopaka z Brazylii ma on 19 lat. Piszemy juz pare miesiecy i on wyznal mi milosc. Szczerze nie wiem co mam o tym myslec ,nigdy nie spotkalam sie z takim czyms czy on to traktuje na powaznie? Czy warto jest poswiecic tyle km i tak dlugo na siebie czekac?czy warta jest nasza znajomosc/czy tez poznaliscie kogos przez internet?

Gość gość
nie wierz w te bzdury

Gość tex.
dzieki;p

Gość gość
prosze bardzoNaiwnych szukaja w internecie tacy, nie spotkalam jeszcze nikogo takiego żeby był w porządku

poznalam wiele osob przez internet, i powiem Ci ze kazda z nich ma inny wizerunek w sieci od tego realnego, kreuje siebie tak jak chce. Nie traktowalabym powaznie takiego 'wyznania' bo chlopak jest albo tak zdesperowany i wyposzczony ze powie to kazdej, albo sie bawi. Inteligentny czlowiek nawet jezeli da sie wkrecic w cos takiego to poki nie spotka sie z ta osoba, nie przyzna sie. Zbyt lekko traktuja takie slowa. Moze sie zauroczyl czy cos , ale i tak sie nie da nie widzac osoby i jej nie znajac.

Życie skłąda się niestety w większości z wyborów albo.... albo... w weiększości wypowiedzi będą stanowiły o tym, że nie warto ryzykować, zbyt duże ryzyko, zbyt rozmyte dowody na to, że spełni się Twe marzenie. Z drugiej strony, kto nie ryzykuje, ten nie żyje ;) Ja nie zaryzykowałam, żałuję, chociaż u Ciebie wymaga to być może dużo większych poświęceń, on nie może przyjechać?

Gość 10latpoślubie
a ja poznałam męża przez internet- i jesteśmy mega szczęśliwi

Gość tex.
Chce przyjechac...Ale ja nie wiem co mam teraz myslec.

Też mam 17 lat i też poznałam kogos w internecie kto wyznal mi milosc. Powiem Ci, ze taka milosc ma marne szanse na przetrwanie, bo w koncu ktores z Was przejrzy na oczy i bedzie chcialo czegos wiecej. Bliskosci. Zaczniecie rozgladac sie za kims w realnym swiecie, bo samo pisanie czy rozmowy przez komunikatory na 100% nie wystarcza. Podroz tez jest ciezka do realizacji, a jak juz sie uda to co to jest jedno spotkanie na dlugi okres rozlaki? Radze trzymac kontakt w przykazni czy kolezenstwie. Potem mozna sie gorzko rozczarowac. Lepiej wczesniej pokazac komus i sobie realia:)