Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia2345

Chcę zmienić swój wygląd.

Polecane posty

Gość Sonia2345

Doszłam do wniosku, że wyglądam mało kobieco i do tej pory praktycznie w ogóle nie dbałam o swój wygląd. Problem w tym, że brakuje mi nieco odwagi na metamorfozę i nie za bardzo też wiem, jak się zabrać za nią, gdyż do tej pory byłam typową chłopczycą i świat kosmetyków, ubrań był mi obcy. Może ktoś coś doradzi?

Gość tak, jesli facet jest mlodszy
podkres swoje atuty:)

Gość nie podam niku
wiesz co? nie jestem kobieta ale facetem ktory o siebie nie dbal na tyle zeby byc bardzije atrakcyjny dla plci przeciwnej. Jelsi masz troche czasu, poszperaj w necie i zorbi sobie folder albo zaloz na pintrest jakis profil i wklejaj rzeczy ktore Ci sie pododbaja, tworzy swoja przyszla szafe, dobieraj ukladaj, poczytaj poradniki jak sie ibierac, jak laczyc kolory itd itd, potem poszukaj sobie jak dbac o twarz, skroe, wlosy , itd itd itd. Ja tak orbie zainwestowalem w sobie i inwestuje dalej, jest lepiej, bo odkrylem caly nowy swiat ktory wczesniej dla mnie istnial, i moaj kobietanie potrafila mi wskazac drogi a ja nie widzialem jej sam. dasz rade glowa do gory.

Gość Sonia2345
Dzięki za zachętę :) Ogólnie to mam wiele pomysłów odnośnie swojego wyglądu, ale trochę brakuje mi pewności siebie i odwagi, by przejść diametralną przemianę. Drażni mnie już ten szary wizerunek, ale zarazem lękam się zmian. Mam też problem z określeniem swoich mocnych stron.

przynajmniej podkresk kobiece atuty, wciecie, pupe, piersi i zgrabne nogi:) ciuchy bardziej kobiece, rozne dodatki np. kolczyki moga tez dodac uroku

plus fajna fryzura i uwodzicielskie perfumy;) do odwaznych swiat nalezy:)